Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

100% aito Balenciaga miesten harmaa kuviollinen pitkähihainen pusero kauluksilla. Katso lisäkuvat ja -tiedot puserosta tekstin jälkeen!
 
Puseron edustassa on yksi rintatasku, jonka yläreunaan on brodeerattuna Balenciagan BB -logokuvio. Puserossa on kaulukset ja lyhyt nappilista, kaikkiin nappeihin on kaiverrettuna ´Balenciaga BB´ logot.  Puseron sisällä on autenttisuuden varmistavat Balenciagan laput, mm. puseron yksilöivä numero. Materiaali on 100% puuvillaa, koko on 6, joka vastaa mitoitukseltaan kokoa XL, tarkista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Puseroa on käytetty jonkin verran, mutta se on edelleen erittäin hyvässä kunnossa, ainoastaan tummissa osissa on aavistus värin haalistumaa pesuista. Pusero on hankittu Jenkeistä, nykyrahassa alkuperäinen ovh. n. 450 USD (+ alv eli n. 485 USD).
 
Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän puseron materiaali on joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan), leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja leveys helmasta. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Maksun voit hoitaa suomalaiselle pankkitililleni. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! Tsekkaa myös muut kohteeni, paljon uutta ja lähes uutta merkkitavaraa (käyn Jenkeissä säännöllisesti pari kertaa vuodessa ja UK:ssa vähintään kerran).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

44,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2018 19:37

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.