Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Voyage Passion uskomattoman upea jakku, jossa on yhdistettynä mustaa sileää samettia ja harmaata kangasta, jossa on pitsimäistä päällikuviota, lisäksi somisteena on  vielä näyttävää mustaa pitsiä. Voyage Passion on erittäin kallis ja laadukas italialainen luksusmerkki, jota monet maailman superjulkkikset suosivat. Katso lisäkuvat takista tekstin jälkeen!
 
Takissa on kaunis, hyvin tyköistuva leikkaus ja edestä takki suljetaan  pienillä hakasilla. Vyötäröllä ja hihansuissa on somisteena ylisuuret mustat napit, joihin kaikkiin on kirjoitettuna ´Voyage Passion´. Vasemman hihan olkavarteen on kirjailtuna Voyage Passionin isokokoinen VP –logo tummista, kimaltelevista strasseista tehtynä. Jakku on sisältä vuorattu upealla vihertävänsävyisellä Voyage Passionin logokankaalla, takin sisälle on myös kiinnitettynä kaikki autenttisuuden takaavat Voyage Passionin laput, kuten samettinen niskalappu (vaaleanpunainen kultareunusteinen nauha fuksianpunaisen samettilapun päällä) ja myös Voyagen sydämenmuotoinen myyntilappu on edelleen kiinnitettynä takkiin. Takki on luonnollisesti laadukkaasti ´made in Italy´ ja sen  materiaali on 79 % puuvillaa,11 % viskoosia, 9 % polyesteriä ja 1 % nylonia. Jakun koko on italialainen 40, usalainen 6, UK:läinen 10 ja ranskalainen & saksalainen 36, tämä mitoitus vastaa suomalaista kokoa, siis takin koko on S tai 36, tarkista takista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Takki on hankittu joitakin vuosia sitten Jenkeistä (omaan käyttööni, mutta se on vain sitten jäänyt käyttämättä), alkuperäinen ovh. oli huimat 2500 USD (+ alv eli n. 2675 USD) eli euroissa n. 2545e. Hanki tästä nyt ihastuttava, huippulaadukas ja yksilöllinen AITO Voyage Passionin jakku  nyt murto-osahintaan, yli 90% alennuksella ohjehinnasta – etkä varmasti koskaan tule näkemään samanlaista takkia kellään muulla Suomessa!
 
Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän takin kangas ei jousta. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja vaatteen kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan). Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä). 

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 21 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

149 € Sulkeutuu 93 vrk 21 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.