Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Guess naisten/miesten erikoinen rannekello, jossa on leveä Guessin logokuviollinen denimkankainen ranneke, joka on kääntöpuoleltaan keinoturkista, rannekkeeseen upotettu kello on ympärystältään näyttävästi kristallein ja niitein koristeltu – todella upea kello! Katso lisäkuvat kellosta tekstin jälkeen (huomioi että kuvissa kellon suojana voi olla edelleen alkuperäisiä suojamuoveja)!

Pyöreä kellotaulu on kehykseltään tumman hopeanväristä metallia ja se on taustaltaan vaaleanharmaa, ylhäällä kellotaulussa on Guessin logo. Kellotaulussa on sekä minuutti- että sekuntiviisarit ja sen koko kehyksineen on 2,3 cm x 2,3 cm. Denimkankaisen rannekkeen aluspuoli on keinokarvaa ja se tulee päällipuolella hivenen näkyviin reunojen alta, rannekkeen leveys on (reunakarvan kanssa) n. 6,5 cm ja sen pituus on säädettävissä välille 17,5 cm –22 cm, kello sopii siis hyvin sekä miehen että naisen ranteeseen. Kellossa on laadukas ’Japan movement’ ja se on vesitiivis 30 metriin saakka. Kellon mukana tulee myös sen käytännöllinen Guessin säilytyspussukka ja englanninkieliset käyttöohjeet. Kellon patteri ei välttämättä toimi enää/toimi pitkään, kello on toki toimintakunnossa muutoin, myyn nyt kellon tämän vuoksi todella edullisesti. Tämän kellon ohjehinta, joka näkyy lapuista, on 110 USD (+ alv eli n. 118 USD), se on kalliimmasta päästä Guessin kellomallistoa (pl. Guess Collection), ja kellon hinta Euroopassa olisi varmastikin lähemmäs 200e. Hanki nyt tästä arvokas merkkikello huippuedulliseen hintaan vaikka lahjaksi!

Rannekkeen pituuden sopivuutta arvioitaessa on syytä huomioida, että rannekkeen annetusta pituudesta pitää vähentää n. 1 cm, jotta saa selville sen minkä suuruiseen ranteeseen ranneke riittää. Esim. jos rannekkeen maksimipituus on 20 cm, niin se sopii enintään n. 19 cm ympärysmittaiseen ranteeseen.

Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 1 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 110 vrk 1 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.