Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Patrick Cox (maineikas kanadalais-brittiläinen designer) lompakko laadukasta, pehmeää tummanharmaata nahkaa, lisäksi somisteena lompakon edustassa on harmaata mokkanahkaa. Katso lisäkuvat lompakosta tekstin jälkeen!
 
Lompakon eteen on kiinnitettynä hopeanvärinen, metallinen logolaatta johon on kaiverrettuna ’Patrick Cox´ logokuvioineen. Lompakossa on sivut kiertävä vetoketju, jonka nahkavetimeen on painettuna ´Patrick Cox´ logo. Lompakko jakautuu sisältä kahteen osioon, joiden keskellä on vetoketjullinen tasku, sopiva esim. kolikoille, taskun toiselle puolelle on ommeltuna Patrick Coxin nahkainen logolappu. Tämän osion sivustalla on yksi pitkä setelitasku sekä neljä taskua korteille, samoin toisen osion sivustalla on yksi pitkä setelitasku ja neljä taskua korteille. Lompakko on sisältä vuorattu osin harmaalla nahalla ja osin tummanruskealla, satiinipintaisella Patrick Coxin logokankaalla.
 
Hankittu UK:stä, liikkeestä nimeltä TKMaxx, joka myy merkkituotteita alennuksella ja alkuperäisen hintalapun puuttuessa se antaa ns. referenssihinnan, joka on aina varovaisesti asetettu, niin että todellinen ohjehinta on vähintään annetun referenssihinnan mukainen ja oman kokemukseni mukaan sitä usein huomattavasti korkeampikin, lapuissa näkyvä referenssihinta lompakolle on 90 GBP eli n. 100e. Hanki tästä nyt kaunis ja laadukas Patrick Coxin lompakko superedulliseen hintaan, laputkin kiinni joten sopii vaikka arvolahjaksi!
 
Tarkemmat mitat: lompakon mitat ovat n.19 cm x n. 10 cm x n. 2 cm. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut.  Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 11 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 111 vrk 11 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.