Kuvaus

100% aito ja uusi, laput kiinni, Juicy  Couture upea rannekoru, jossa isokokoisista linkeistä koostuvaan kullanväriseen metalliketjuun on kiinnitettynä isokokoinen, toiselta puolelta kauniisti hiottu metallisydän sekä tumman viininpunainen kivi kullanvärisessä koristeellisessa reunuksessa. Yhteen ranneketjun metallilinkeistä on kaiverrettuna ´Juicy Couture´ logo, katso kuvista alhaalta. Rannekorun mukana tulee sen näyttävän iso Juicyn logolla varustettu kotelo. Hankittu Jenkeistä, lapuista näkyy alkuperäinen ovh. 128 USD (+ alv eli n. 137 USD). Hanki tästä nyt kaunis AITO Juicy Couturen rannekoru superedulliseen hintaan, laputkin kiinni, joten sopii vaikka arvolahjaksi!   
 
Tarkemmat mitat: ranneketjun leveys on n. 2 cm ja sen pituus on n. 20 cm. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 1 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 108 vrk 1 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.