Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, James Lakeland (laadukas ja hintava UK:läinen designer) näyttävä täysnahkainen laukku vaaleamman ruskeaa, pinnaltaan hieman röpölliseksi käsiteltyä nahkaa sekä tummemman ruskeaa sileäpintaista nahkaa. Nahka on erittäin laadukasta, paksua ja pinnaltaan pehmeää. Salkkutyylinen laukku on erittäin omiaan myös laptopin ja työ/opiskelupapereiden kuljettamiseen. Laukun metalliosat ovat hopeanväriset. Näyttävä ja laadukas James Lakelandin nahkalaukku, johon et ihan heti törmää Suomessa! Katso lisäkuvat laukusta tekstin jälkeen!
 
Laukussa on kaksi tummanruskeaa nahkaista olkahihnaa ja lisäksi laukkuun kuuluu erillinen pidempi olkahihna, joka on klipsuilla kiinnitettävä ja pituudeltaan portaattomasti säädettävä. Laukussa on ylhäällä vetoketju, jonka nahkavetimeen on kiinnitettynä ´James Lakeland´ logolla varustettu metalliniitti. Sekä laukun etu- että takapuolella on vetoketjulliset ulkotaskut ja myös näissä vetoketjuissa on logoniitein varustetut vetimet. Toiseen olkahihnaan on kiinnitettynä Lakelandin hopeanvärinen metalliriipus, jonka keskellä olevaan nahkaan on painettuna ´James Lakeland´ logo, katso kuvista alhaalta. Sisältä laukku on yhtä tilaa, toisella sivustalla on  reilunkokoinen avoin, pehmustettu tasku laptopille (katso kuvista alhaalta jossa kannettava on kuvattuna laukun sisällä) ja sen taustalla on vetoketjullinen sivutasku, jonka päälle on kiinnitettynä metallinen logolaatta, jonka keskelle nahkaan on painettuna ’James Lakeland, genuine leather’. Lisäksi toisella sivustalla on kaksi avointa taskua, joista toinen on sopiva esim. kännykälle. Laukku on tilavan kokoinen ja se on vuorattu mustalla satiinipintaisella kankaalla. Hankittu UK:stä, lapuissa näkyy alkuperäinen ovh. 300 GBP eli n. 340 e. Hanki tästä nyt laadukas ja käytännöllinen James Lakelandin nahkalaukku superedulliseen hintaan, laputkin kiinni joten sopii vaikka arvolahjaksi!
 
Tarkemmat mitat: laukun pituus on pisimmillään n. 39 cm, korkeus on n. 28 cm (keskeltä laukkua) ja syvyys on n. 9 cm. Olkahihnojen leveys on vajaa 2 cm, niiden pituus on n. 40 cm ja ns. drop on n. 17 cm keskeltä laukkua, sopii siis juuri myös olalla kannettavaksi (ainakin suhteellisen pienikokoisella henkilöllä). Lisäksi erillinen pidempi olkahihna on säädettävissä portaattomasti halutun mittaiseksi. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 113 vrk 10 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

100 € Sulkeutuu 113 vrk 10 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.