Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Donald J. Pliner (laadukas ja kallis designer, jonka kalliimpi mallisto on ’made in Italy’) näyttävä laukku Plinerin mustasta logokankaasta valkoisin kuvioin ja mustasta kiiltonahasta. Logokangas on miellyttävän tuntuista ’stretch microfiber’ tyyppistä kangasta. Laukun mukana tulee sen musta Donald J. Plinerin nimellä sekä kirjoituksella ’made in the mountains of Italy’ varustettu ’dust bag’. Aivan upea ja huippulaatuinen laukku, joka varmasti huomataan – eikä myöskään taatusti heti kävele vastaasi Suomessa! Katso lisäkuvat laukusta tekstin jälkeen!

Laukussa on tukeva, mustasta kiiltonahasta tehty olkahihna, ja laukku suljetaan ylhäältä vetoketjulta, jonka nahkavetimeen on painettuna Plinerin ’DJP’ logo. Myös kaikkiin laukun messinginvärisiin metalliniitteihin on kaiverrettuna ’DJP’ logot. Laukun edustassa on kaksi avointa ulkotaskua, jotka ovat pikanttina yksityiskohtana sijoitettu eri korkeuksille. Lisäksi laukun takapuolella on yksi vetoketjullinen ulkotasku, vetimenään Plinerin logovedin. Ulkotaskun yläosan kiiltonahkaiseen kanttaukseen on lisäksi painettuna ’Donald J Pliner’ logo. Sisältä laukku on yhtä tilaa, toisella sivustalla on vetoketjullinen sivutasku jonka päälle on ommeltuna nahkainen musta ’Donald J. Pliner made in Italy’ logolappu ja toisella sivustalla on kolme avointa taskua, joista yksi esim. kännykälle. Laukku on melko tilava kooltaan ja se on vuorattu harmaa-valkoisella raidallisella kankaalla. Hankittu Jenkeistä, lapuissa näkyy alkuperäinen ovh. 345 USD (+ alv eli n. 370 USD). Upea laukku sekä arkeen että juhlavampaan käyttöön! Minulla oli näitä laukkuja alunperin 2kpl ja sen toisen ostaja oli aivan haltioissaan laukusta ja totesi, että laukku on todellisuudessa paljon ihanampi kuin kuvista voisi päätellä. Hanki tästä nyt ihastuttava ja laadukas Donald J. Plinerin laukku huikean edulliseen hintaan, laputkin kiinni joten sopii vaikka arvolahjaksi!

Tarkemmat mitat: laukun pituus on n. 35 cm (pisimmillään), korkeus on n. 22 cm (keskeltä laukkua) ja syvyys on n. 9 cm. Olkahihnan leveys on vajaa 3 cm, sen pituus on n. 47 cm, ns. drop on n. 18 cm keskeltä laukkua, sopii siis hyvin kannettavaksi olkapäällä. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 18 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

60 € Sulkeutuu 107 vrk 18 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.