Kuvaus

Muuttaisitko maalle, jos tietäisit että kaupungissa asuminen saattaa vähentää elinvuosiasi kolmella? Entä hankkisitko lemmikin, jos se voisi lisätä niitä kahdella? Vaihtaisitko lähiruokaan, jos sen ansiosta hiilidioksidipäästösi supistuisivat yli 2 000 kilolla? Kätevät Plussaa ja miinusta -oppaat auttavat arjen valinnoissa, kun tähtäimessä ovat pitkä elämä ja pienempi hiilijalanjälki. 

100 konstia pitkään elämään paljastaa, kuinka monella vuodella erilaiset tekomme lisäävät tai vähentävät elinikäämme. Välillä yllättävänkin suuruiset luvut ohjaavat tekemään pitkää ikää petaavia valintoja muun muassa ruokavaliossa, asumisessa ja ihmissuhteissa. 100 konstia pieneen hiilijälkeen puolestaan kertoo, kuinka monta kiloa tuotamme arkisilla toimillamme hiilidioksidipäästöjä. Laskemalla hiilijalanjälkesi koon opit samalla, miten monella helpolla tavalla sitä voi pienentää. 

Ota siis vinkeistä vaari ja varmista, että hyvät elintavat peittoavat huonot tottumuksesi. Pitkän iän ja pienen hiilijäljen salaisuus piilee arjen fiksuissa valinnoissa! Sata konstia.

1. p. 2009. WSOY: 143 s. Pehmytkantinen kirjsa kansneen on mielestäni hyväkuntoinen. Nimiösivulla "arvosteltavaksi-leoma".

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 6 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 86 vrk 6 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.