Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Book studio

301 sivua.nid.

Risingshadow arviointi pokkarista.

Alkuteos ilmestynyt 1981. Suomentanut Matti Rosvall. Kansi: Susanna Koivuneva. Nidottu.

Aurinkokunnan tarvitsema uusi ja ehtymätön energialähde on löytynyt: metakide, joka vie vähän tilaa ja riittää kaikille. Vika on siinä, että metakauppa on häikäilemättömän ja verenhimoisen titanilaisen Kuolemanruhtinaan monopoli.

Planeettojen ja kiertolaisten salainen palvelu yrittää soluttautua metakauppaan vapauttaakseen energiansaannin. Siinä vaaditaan erikoistaitoja, ja sellaisia on Rogue Winterillä, Synergistillä. Winter osaa vaistoillaan havaita asioiden yhteydet, jotka muilta ovat salassa.

Winter ottaa kykynsä käyttöön ja lähtee kostoretkelle Kuolemanruhtinasta vastaan, mutta hänellä ei ole mielessä vain meta vaan myös rakastettunsa Demi, joka on joutunut ruhtinaan kynsiin.

Alfred Bester, science fictionin suurmestari, on viimeiseksi jääneessä romaanissaan täydessä vireessä. Synergisti on paitsi vauhdikas myös Besterin hauskin teos.

Alfred Bester (18. joulukuuta 1913 Manhattan, New York, New York, Yhdysvallat – 30. syyskuuta 1987[1]) oli yhdysvaltalainen tieteiskirjailija, käsikirjoittaja ja päätoimittaja. Hänet on nimetty yhdeksi tieteiskirjallisuuden Grand Mastereista. Alue josta hänet erityisesti muistetaan, on tieteiskirjallisuus. Kirjailija Harry Harrisonin mukaan hän kuului niihin muutamiin, jotka perustivat nykyaikaisen tieteiskirjallisuuden

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 11:35
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.