Kuvaus

Kansainvälisesti tunnetun koomikon Sacha Baron Cohenista teki vuonna 2006 ensi-iltansa saanut Borat, josta tuli maailmanlaajuinen sensaatio. Yleisöä tulvi elokuvateattereihin, DVD-julkaisu meni hyvin kaupaksi ja one-linerit jäivät elämään. Universal-studio uskoi Cohenin pystyvän tekemään samanlaisen hitin myös toisesta luomastaan hahmosta, homosta itävaltalaisesta muotitoimittaja Brunosta. Toisin kuitenkin kävi, vaikka filmi ei suoranaisesti flopannutkaan.

Finnkinon julkaisema neljän DVD:n boxi Ali G ja Bruno palauttaa ihmisten mieliin sen, mistä kaikki oikein sai alkunsa. Brittiläissyntyisen Cohenin kulttisuosiota nauttivat Ali G in da USA ja Da Ali G Show olivat lyhytikäisiä, mutta sitäkin hauskempia, valtavaa myötähäpeää herättäviä televisiosarjoja. Sarjan keskiössä on Cohenin esittämä harvinaisen tyhmä Ali G -niminen ”gangsta”, joka show’ssaan haastattelee erilaisia ihmisiä mitä erikoisimpia asioita koskien. Siinä samalla päästään seuraamaan Brunon ja Boratin seikkailuja.

Rooleissa nähdään tietysti Cohen itse, joka tekee uskomattoman vakuuttavaa työtä erityisesti Boratina ja Ali G:nä. Nopeasti tilanteisiin reagoiva Cohen ei pelkää nolata itseään, joka tekee jaksoista suorastaan kiusallista katsottavaa. Suurin osa ”sketseistä” (jotka eivät ole käsikirjoitettuja vaan lähes dokumentaarisia) ovat uskomattoman hauskoja, mutta ne herättävät niin suurta myötähäpeää, että niitä on hauskuudesta huolimatta hieman vaikea katsoa.

Neljän DVD:n boxi pitää sisällään kuusi jaksoa sekä Ali G in da USA:sta että Da Ali G Show -sarjasta. Katseltavaa on noin kuuden tunnin verran

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 75 vrk 17 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 75 vrk 17 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.