Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuinka katkaista henkisen ja fyysisen väkivallan kierre, jonka kohtaamme päivittäin yhteiskunnassa? Väkivalta nousee yksilötasolta, lapsuuden kokemuksista, ja heijastuu kaikkialle ympäristöömme. Se, mistä lapsi vaikenee, kertaantuu lehdistössä, lainsäädännössä, jopa tuomiosituimissa.

Alice Miller sanoutuu irti Freudin viettiteoriasta ja psykoanalyysista. Vaikenemalla olemme tottuneet puolustamaan vanhempiemme huonojakin ominaisuuksia - "hyvin kasvatettu" lapsi syyttää aina itseään. Miller asettuu lasten puolelle ja rohkaisee etsimään ongelmien todellisia syitä. Esimerkkitapauksissa hän kertoo Ceausescun ja Hitlerin yrityksistä peittää lapsuutensa tuhoamalla häikäilemättömästi menneisyytensä jättämät jäljet.

Pieni aukko saattaa aiheuttaa järkkymättömänä pidetyn muurin romahtamisen hetkessä. Millerin mukaan vaikenemisen muurissa on jo aukkoja; nyt meidän on murrettava muuri lopullisesti.

1. p. 1991, WSOY, 158 s. Kovakantinen kirja kansineen olisi muuten todella hyväkuntoinen mutta kirjan sivut ovat jo selvästi kellastuneet. Etuaukeamalla on myös pieni omiste.

KATSO MYÖS MUUT ALICE MILLER -KOHTEENI!

postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2018 20:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.