Kuvaus

Tarjolla olisi kuvien hieno Alien-aiheinen paketti, joka sisältää harvinaisen suomenkielisen Aliens - Paluu -elokuvateatterijulisteen, kaksi figuuria, elokuvia ja pelin! Alta löytyvät tarkemmat kuvaukset.

Juliste

Pakettiin kuuluu ensinnäkin harvinainen suomenkielinen Aliens - Paluu -elokuvateatterijuliste! Tämä Finnkinon juliste on ollut tietääkseni elokuvateatterikäytössä Aliens-elokuvan esitysaikaan. Juliste on yleisilmeeltään ryhdikäs ja hyväkuntoinen. Siinä on hieman käytön jälkeä (kulmissa on muutamia nastan reikiä, reunoissa on pientä kulumaa, ja paperissa on hieman ryppyä), mutta julistetta ei ole esimerkiksi taiteltu, eivätkä sen värit ole kellastuneet. Itselläni juliste on ollut kehyksissä ties miten monta vuotta, eikä se ole koskaan ollut suorassa auringonvalossa. Suurimman osan ajasta se on ollut itse asiassa poissa valosta ja säilytyksessä. Olen aikoinani kiinnittänyt julisteen sen kehysten valkoiseen taustaan yhdellä pienellä palalla kaksipuoleista teippiä, jotta se pysyisi paikallaan kehysten keskellä, eli julisteen takaa (ylhäältä keskeltä) sellainen löytyy. Julisteen takapuolella on myös jotain sinitarran jälkiin viittaavaa. Edellä mainitut seikat ja julisteen ikä huomioon ottaen luokittelen julisteen kunnon hyväksi. Julisteen mitat ovat n. 60 x 42 cm, kehysten n. 70 x 50 cm. Kehykset ovat niin ikään hyväkuntoiset ja sisältyvät kauppaan. Toimitan julisteen kehysten mukana ja kehyksiin asennettuna.

Figuurit

Paketti sisältää siistin ja hyväkuntoisen Ripley Holding Jonesy (nro 733) Funko Pop! Movies -figuurin. Kyseessä on Alien 40th Anniversary Limited Edition / Special Edition -julkaisu. Laatikko on avattu. Mukana tulee figuurin läpinäkyvä muovinen jalusta. Figuurit jaloissa olevat "jalustareiät" ovat kuusikulmaiset, kun taas figuurin "jalkatapit" ovat pyöreät, minkä vuoksi figuurin jalustaan asentaminen saattaa olla työläämpää. Itselläni figuuri on ollut aina laatikossa, enkä ole asentanut sitä kertaakaan jalustaan.

Edellisten lisäksi paketti sisältää myös Alien-figuurin. Figuuri on yleisilmeeltään siisti ja hyväkuntoinen, mutta sen vasen jalka on murtunut irti polvinivelen kohdalta. Jalan voi halutessaan liimata kiinni polveen, mutta ko. jalkaa ei pysty kääntelemään polven kohdalta. Figuurissa on runsaasti liikkuvia osia: toiset kääntyvät paremmin, toiset heikommin. Häntää voi taivutella haluamaansa asentoon, minkä lisäksi se toimii figuuria pystyssä pitävänä "kolmantena jalkana". Alienin suun voi myös avata ja sulkea, ja suusta esiin tulevia hampaita voi liikkutella sisään ja ulos. Figuurin korkeus on n. 23 cm. Laatikko ei ole tallella.

Elokuvat

Alien Quadrilogy on edelleen muoveissa oleva pohjoismainen DVD-julkaisu, josta löytyvät suomenkieliset tekstitykset. Julkaisu sisältää neljä ensimmäistä Alien-leffaa (Alien, Aliens, Alien 3 ja Alien Resurrection) sekä teatteriversioina että pidennettyinä versioina, minkä lisäksi julkaisusta löytyy runsaasti lisämateriaaleja. Tässä Alien Quadrilogy -painoksessa on yhteensä 9 DVD-levyä. Huomaathan, että julkaisun tehdasmuovit ovat alhaalta hieman irronneet (kts. kuvat), ja niiden päälle on kietaistu läpinäkyvää teippiä: ko. painos oli tehdasvalmisteisesti tällainen.

Prometheus on edelleen muoveissa oleva pohjoismainen blu-ray-julkaisu, josta löytyvät suomenkieliset tekstitykset.

Alien Covenant on siisti ja hyväkuntoinen pohjoismainen blu-ray-julkaisu, jossa on vähäistä käytön jälkeä. Suomenkieliset tekstitykset löytyvät. 

Peli

Pakettiin kuuluu vielä hyväkuntoinen Alien Isolation - Nostromo Edition PS3-peli, jossa on jonkin verran käytön jälkeä. Olen pelaillut pelin läpi, enkä havainnut sen toiminnassa ongelmia. Mukana tulee ohjekirja. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 20 h 43 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

540 € Sulkeutuu 56 vrk 20 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.