Kuvaus

All About Steve + Tapahtui Vegasissa  -  2 DVD

 

All About Steve
Sandra Bullock (Odottamaton ehdotus) ja Bradley Cooper (Kauhea kankkunen) tähdittävät pähkähullua komediaa sokkotreffeistä, jotka menevät hilpeästi pieleen. Kun omalaatuinen mutta rakastettava Mary tapaa Steven, uutiskanavan kameramiehen, hän ihastuu korviaan myöten. Steve ei. Mary päättää lähteä seuraamaan Steveä tämän etsiessä kuumia uutisaiheita ympäri maan, ja päätykin pian itse osaksi tarinaa. Mutta huolimatta ympärillään pyörivästä mediamylläkästä, Mary voi kuin voikin ehkä löytää paikkansa maailmasta... ja unelmiensa miehen.

Director: Phil Traill

Cast: Sandra Bullock, Thomas Haden Church, Bradley Cooper

 

Tapahtui Vegasissa
Huonommin yhteensopivat - ja toisilleen ventovieraat - Jack (Ashton Kutcher) ja Joy (Cameron Diaz) heräävät Vegasissa elämänsä villeimmän bileillan jälkeen ja tajuavat etteivät he ainoastaan ole kokeilleet onneaan – he menivät naimisiin.

Matka kohti avioliiton annulointia saa hulvattoman käänteen kun Jack voittaa kolmen miljoonan jackpotin pelattuna Joyn kolikolla - ja tuikea tuomari (Dennis Miller) määrää parin kuuden kuukauden yhteiseloon ja harkinta-ajalle.

Tiedossa on sukupuolten välinen, villi sota kun Jack ja Joy eivät kaihda keinoja huijatakseen toisiltaan rahat. Lopulta he saattavat kuitenkin oppia, että rakkauden uhkapelissä saattaa vaikka voittaa – kertoimista huolimatta.

Director:   Tom Vaughan

Cast:  Cameron Diaz, Ashton Kutcher

 

 

Kesto
99 min & 97 min

Tekstitys:

Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja


K-11

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,98 €
Sulkeutuu 21 vrk 13 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,98 € Sulkeutuu 21 vrk 13 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.