Kuvaus

Kotimainen ja laadukas, allergiaystävällinen peite pysyy hyvänä ja kuohkeana pitkään.  Kangas on erittäin tiivistä eikä pölytä kuituja peitteen läpi. Peite kestää pitkään hyvänä myös toistuvien pesujen jälkeen. LabTex Care Nordic peitteen materiaaleissa ei ole käytetty vaarallisia kemikaaleja ja se on tutkitusti haitta-aineeton. Voidaan pestä 60 °C ja rumpukuivata matalassa lämpötilassa.

Comfort peite: Paloturvallinen 100 % mikrokuitu polyesteri. Väri Valkoinen, jossa valkoinen köynnöskuvio. Täyte Paloturvallinen 100 % polyesteri ontelokuituvanu. Mitat 150 x 200 cm /300 g/m².

Kestävä kotimainen

Allergiapeitteet valmistetaan Suomessa tarkan laatuohjeistuksen mukaan. LabTex Care Nordic peitteet ovat allergiaystävällisiä, jolloin ne sopivat kaikkien käytettäväksi. Peitteissä käytettävät kankaat ovat puolestaan galanteroituja ja tiiviitä, jolloin vanukuidut eivät pääse pöllyämään peitteen lävitse. Pintamateriaalien riittävä liukkaus puolestaan edesauttaa nopeaa petaamista.

Peitteiden raaka-aineet ovat haitta-aineettomia, väriaineet myrkyttömiä ja moderni tuotantotekniikka säästää energiaa ja vettä. LabTex Care Nordic allergiapeitteet kestävät hyvin laitospesua ja ovat näin ollen erinomainen valinta niin laitos- kuin kotikäyttöön.  

Peitteiden sisällä käytetään kevyttä silikonoitua polyesteriontelokuituvanua. Puhtaat sekoittamattomat kuidut ovat pitkäikäisiä ja soveltuvat siksi myös allergikoille. Peitteiden säännöllinen pesu parantaa makuuhuoneen viihtyvyyttä ja sisäilmaa.

Laadukkaasti valmistetuilla peitteillä on pitkä käyttöikä ja hyvä pesukesto. Laadukkaasti valmistetulla ja pesua kestävällä peitteellä on myös oma osuutensa sisäilman laadun kohentamisessa. Sisäilman laatu on mahdollista säilyttää hyvänä toistamalla peitteiden pesuja vähintään yksi - kaksi kertaa vuodessa. Puhdas peite antaa levollisen ja virkistävän unen käyttäjälleen. Peitteet voidaan myös kuivata kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.

Peitteiden on hyvä antaa kuivahtaa yökosteudesta aamuisin ennen petaamista. Näin peite pysyy ilmavana, kuohkeana, pehmeänä ja muuttumattomana mahdollisimman pitkään. Peitteiden laadusta kertoo myös tikkikuvioiden valinta ja leveys, jonka ansiosta peitteen vanu pysyy liikkumattomana peitteissä rankoissakin pesuissa.

Normaalihinta 139.90 EUR kpl. Tilaa tästä niin saat kaksi peitettä yhden hinnalla! Kampanjahintaisia tuotteita tilattavissa rajoitetusti.

Lisää tietoa: www.labtex.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

139,90 € / kpl
Sulkeutuu 70 vrk 21 h 17 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

139,90 € Sulkeutuu 70 vrk 21 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.