Kuvaus

PUHUMME MYÖS SUOMEA!

Alvin ja pikkuoravat 1-3 (3-disc Blu-ray)

Alvin ja pikkuoravat - 2007 (Kesto: 1 h 31 min)

Usean sukupolven ajan fanit ympäri maailman hurmanneilla pikkuoravilla on paljon laulettavaa elokuvadebyytissään  hulvattoman hauskassa seikkailussa täynnä mukaansatempaavaa musiikkia ja pörröistä pörräämistä! Kun uransa kanssa ponnisteleva lauluntekijä Dave Seville (Jason Lee) ottaa hoteisiinsa lahjakkaan pikkuoravakolmikon, Alvinin, Simon ja Teron, heistä tulee yhdessä yössä musiikillinen sensaatio. Mutta ahne levytuottaja (David Cross) aikoo käyttää tilannetta hyväkseen ja lähettää pojat? uuvuttavalle konserttikiertueelle vain kartuttaakseen omaa kassaansa. Dave ymmärtää että nyt tarvitaan rutkasti kekseliäisyyttä  ja paljon pikkuoravapoweria ? jotta kolmikko saadaan kotiin ennen kuin on liian myöhäistä!

 

Alvin ja pikkuoravat 2 - Blu-ray (Kesto: 1 h 28 min)

Lapsi & perhe vuodelta 2009 ohjaus Betty Thomas pääosissa Anna Faris ja Justin Long.

Alvin ja pikkuoravat 2 on hurmaava koko perheen komedia, jonka pääosissa nähdään edellisestä Alvin ja Pikkuoravat -elokuvasta tutut sympaattiset oravat Alvin, Tero ja Simo.

Nämä coolit pikkuveijarit ovat muiden ?lasten? tavoin aloittaneet koulunkäynnin. Rock-starojen elämään tottuneet veljekset joutuvat kuitenkin nopeasti kohtaamaan koulumaailman haasteet - kuten tytöt, kun he kohtaavat söpöt tyttöoravat. Piritta, Jenni ja Elina sekoittavat poikien päät totaalisesti. Luvassa on jälleen hauskoja kommelluksia ja hetkiä näiden ihastuttavien vekkuleiden kanssa, sekä mukaansatempaavaa musiikkia, jonka tahdissa viihtyvät myös vanhemmat.

Alvin ja pikkuoravat 3 - Blu-ray (Kesto: 1 h 27 min)

Lapsi & perhe vuodelta 2011 ohjaus Mike Mitchell pääosissa Matthew Gray Gubler ja Jesse McCartney.

Hii-o Hoi, maaoravia näkyvissä! Luvassa 
hyökyaallollinen tassuja nostattavaa musiikkia ja mukaansatempaavaa hupia koko perheelle, kun Alvin ja Pikkuoravat palaavat hauskuuttamaan uudessa huikeassa seikkailussa! Alvin, Simo,Tero ja tyttötrio ovat lähteneet lomailemaan luksusristeilijälle, jonka kulkua he keikuttavat tutulla kurremaisella keppostelullaan. Matka muuttuu entistäkin kimittävämmäksi, kun kuusikko päätyy autiolle saarelle ? ja huomaavat, ettei heidän uusi trooppinen temmellyskenttä olekaan ihan niin autio.

Kaikissa: Tekstitys tai puhe: Suomi, ruotsi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 h 28 min 31 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 12 h 28 min 31 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.