Kuvaus

ALVIN JA PIKKUORAVAT

KAIKKI 3 ELOKUVAA

1.

USEAN SUKUPOLVEN AJAN FANIT YMPÄRI MAAILMAN HURMANNEILLA PIKKUORAVILLA ON PALJON LAULETTAVAA ELOKUVADEBYYTISSÄÄN - HULVATTOMAN  HAUSKASSA SEIKKAILUSSA TÄYNNÄ MUKAANSATEMPAAVAA MUSIIKKIA JA PÖRRÖISTÄ PÖRRÄÄMISTÄ !    KUN URANSA KANSSA PONNISTELEVA LAULUNTEKIJÄ DAVE SEVILLE OTTAA HOTEISIINSA LAHJAKKAAN PIKKUORAVAKOLMIKON , ALVININ , SIMON JA TERON , HEISTÄ TULEE YHDESSÄ YÖSSÄ MUSIIKILLINEN SENSAATIO . MUTTA AHNE LEVYTUOTTAJA AIKOO KÄYTTÄÄ TILANNETTA HYVÄKSEEN JA LÄHETTÄÄ "POJAT" UUVUTTAVALLE KONSERTTIKIERTUEELLE VAIN KARTUTTAAKSEEN OMAA KASSAANSA. DAVE YMMÄRTÄÄ , ETTÄ NYT TARVITAAN RUTKASTI KEKSELIÄISYYTTÄ - JA PALJON PIKKUORAVAPOWERIA - JOTTA KOLMIKKO SAADAAN KOTIIN ENNEN KUIN ON LIIAN  MYÖHÄISTÄ.!

VALMISTUSVUOSI 2007     KESTO 1 H 27 MIN

2.

MENESTYKSEKÄS LAULUKOLMIKKO , PIKKUORAVAT ALVIN , SIMO ,JA TERO OVAT PALANNEET RATKIRIEMUKKAASSA JATKO-OSASSA , JOSSA ON ENEMMÄN MUSIIKKIA , ENEMMÄN TOIMINTAA , JA ENEMMÄN HAUSKUUTTA KOKO PERHEELLE !   KONSERTISSA SATTUNEEN ONNETTOMUUDEN SEURAUKSENA DAVE JOUTUU SAIRAALAAN , JOTEN PIKKUORAVAT OTTAVAT LOMAA SUPERTÄHTEYDESTÄ JA ALOITTAVAT KOULUNKÄYNNIN MUIDEN SAMANIKÄISTEN TAVOIN . MUTTA HYVIN PIAN HE JOUTUVAT TIUKAN PAIKAN ETEEN  , KUN HEITÄ VASTAAN ASTELEE KAUNIS JA LAHJAKAS TYTTÖORAVAKOLMIKKO , JOTKA OVAT POIKIEN ILKEÄNENTISEN MANAGERIN IANIN UUSI LÖYTÖ !

VALMISTUSVUOSI 2009    KESTO 1 H 28 MIN

3.

HII-O HOI, MAAORAVIA NÄKYVISSÄ !  LUVASSA HYÖKYAALLOLLINEN TASSUJA NOSTATTAVAA MUSIIKKIA JA MUKAANSATEMPAAVAA HUPIA KOKO PERHEELLE , KUN ALVIN JA PIKKUORAVAT PALAAVAT HAUSKUUTTAMAAN UUDESSA UUDESSA HUIKEASSA SEIKKAILUSSA  !   ALVIN , SIMO JA TERO JA TYTTÖTRIO OVAT LÄHTENEET LOMAILEMAAN LUKSUSRISTEILIJÄLLE , JONKA KULKUA HE KEIKUTTAVAT TUTULLA KURREMAISELLA KEPPOSTELULLAAN . MATKA MUUTTUU ENTISTÄKIN KIMITTÄVÄMMÄKSI , KUN KUUSIKKO PÄÄTYY AUTIOLLE SAARELLE - JA HUOMAAVAT , ETTEI HEIDÄN UUSI TROOPPINEN TEMMELLYSKENTTÄ OLEKAAN IHAN NIIN AUTIO.

VALMISTUSVUOSI 2011   KESTO 1 H 24 MIN

YHTEISKESTO 4 H 19 MIN

PUHUMME SUOMEA

UUSI KELMUISSA 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,95 €
Sulkeutuu 74 vrk 6 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 74 vrk 6 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.