Kuvaus

ALVIN LEE  NIMIKIRJOITUS

KOKO: 26cm x 18cm.

ALVIN LEE oli TEN YEARS AFTER-yhtyeen kitaristi. Bändi löi itsensä läpi Woodstockissa, jossa Alvin räjäytti ihmisten tajunnat biisillä "Goin' home". TYA:n hajottua Alvinilla oli mm. Detroit Diesel-yhtye; teki myös erinomaisen albumin Mylon LeFevren kanssa.

Nimikirjoitus on saksalaisen POP-lehden kannessa. Kannessa ei näy vuosilukua, mutta kyseessä on lehden 6. vuosikerta ja Nr.2. Mä hankin tän kohteen muistaakseni 80-luvulla saksalaiselta, lähinnä 60-luvun artisteihin keskittyneeltä radiotomittajalta, joka keräili nimmareita työn sivussa. Hän kokosi konserteista, TV-keikoilta, lehdistötilaisuuksta melkoisen nimmarikokoelman.     

Mies ei ollut siis nimmarifriikki, vaan toimittaja, joka keräsi nimmareita omasta mielestään merkittäviltä artisteilta. Mulla oli aina palautusoikeus, jos epäilin epäaitoutta. Mulla on itselläni TYA-albumi "Undead", jossa on koko bändin omakätiset nimmarit ja Alvinin nimmarit natsaavat!

KUNTO: Hyvä. Kuten kuvasta näkyy, lehden kantta on hieman leikattu pienemmäksi ja Alvinin oikean silmän luona on snadi repeämä. Alkuperäinen omistaja oli liimannut kuvan kääntöpuolelle irtopaperin, mutta kun mä tän hankin, niin se oli nykyisessä kunnossa.

Kun Alvin Lee on jo poistunut joukostamme, niin nimmarilla ja hienolla kuvalla on ihan oma, erityinen arvonsa TYA-faneille!

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT! Huomaa kuvan taustasta ottamani kuva. siinä näkyy, miten tussi on painunut paperin läpi eli ei ole painettu. …Kuuntele Ten Years After-levyjä!

Jos olet voittanut useamman kohteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta, jotta saat kaikki voittosi samassa paketissa (jos niin haluat). 

Ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu on yhtä kuin postimaksu sekä pakkauskulu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 h 2 min 19 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

52 € Sulkeutuu 17 h 2 min 19 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.