Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Alvin Stardust (oik. Bernard William Jewry, 1942-2014) oli englantilainen, laulaja ja näyttelijä.

1960-luvun alkupuolella hän tuli tunnetuksi nimellä ShaneFenton ja hänen taustabändinsä oli The Fentones. Heillä oli useita hittejä Englannin single listalla. Bändin soundi perustui The Shadowsin tyyliin. Hän myös esiintyi Billy Furyn elokuvassa Play It Cool.

Vuonna 1972 hän tutustui Peter Shelley -nimiseen säveltäjään ja levytuottajaan. Hän oli perustamassa omaa yhtiötä ja kertoi haluavansa kiinnittää Alvinin ensimmäiseksi taiteilijakseen. He keksivät nimen MagnetRecords. Samalla päätettiin, että Alvin levyttäisi kokeilumielessä kahdella eri taiteilijanimellä -sekä Shane Fentonina että Alvin Stardustina.

Ensiksi julkaistiin "My Coo-Ca-Choo", jonka esitti Alvin Stardust. Se sai heti niin kuuman vastaanoton, että vanha nimi ShaneFenton saatiin unohtaa. Lisäähittejäseurasi: "Jealous Mind" (listaykkönen), "You, You, You", "Red Dress" ja "Good Love Can Never Die".

Miehen vuonna 1974 ilmestyneellä, laulajan taiteilijanimeä kantaneelta levyltä löytyvät mm. hitit RED DRESS ja YOU YOU YOU, jotka nousivat Britannian top teniin.

LP-levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 6,85 euroa. Useampikin LP-levy kulkee samalla toimituskululla. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

"Red Dress" (Peter Shelley) "Heartbeat" (Alvin Stardust) "Just Love Me Baby" (Alvin Stardust/John Fiddy) "Where's She Gone" (Peter Shelley/Alvin Stardust) "You, You, You" (Peter Shelley) "ChilliWilli" (Peter Shelley) "Jump Down!" (Peter Shelley/John Hudson/Dave Maynerd) "Shake On Little Roller!" (Peter Shelley) "Tell Me Why" (Peter Shelley) "First Train Out" (Peter Shelley) "Blind Fool" (Peter Shelley/Alvin Stardust)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.6.2024 16:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.