Tuote on myyty käyttäjälle Johnny666 hintaan 5 €

Kuvaus

Amberian Dawn on vuonna 2006 perustettu suomalainen sinfoninen metalliyhtye, jonka musiikkia on viimeisimpien albumijulkaisujen myötä kuvailtu myös "ABBA-metalliksi”. Yhtyeen kokoonpanoon on aikaisemmin kuulunut muun muassa Northerissa soittaneita muusikoita.

Yhtyeen musiikin säveltämisestä vastaa kosketinsoittaja ja kitaristi Tuomas Seppälä ja sanoituksista laulaja Capri. Ennen Capria vuosina 2006–2012 sanoituksista vastasi yhtyeen edellinen laulaja Heidi Parviainen. Musiikissa on vahvoja vaikutteita klassisesta musiikista, perinteisestä heavy metal -musiikista sekä 80-luvun syntikkavetoisisten pop-bändien musiikista.

Yhtyeen debyyttilevy oli vuonna 2008 ilmestynyt RIVER OF TUONI.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,9 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,9 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,6 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

·  River of Tuoni – 2.59

·  My Wings Are My Eyes – 3.12

·  Lullaby – 3.41

·  Valkyries – 3.27

·  Fate of the Maiden – 2.48

·  My Only Star – 4.21

·  The Curse – 4.04

·  Passing Bells – 4.01

·  Sunrise – 3.29

·  Evil Inside Me – 3.48

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.2.2023 22:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.