Kuvaus

Tuotteen AMD Ryzen 5 2400G processor 3.6 GHz 4 MB L3 kuvaus


AMD Ryzen 5 2400G -prosessori, 3,6 GHz, 4 MB L3-välimuisti

Tehokas ja monipuolinen AMD Ryzen 5 2400G -prosessori tarjoaa sulavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Prosessorin kellofrekvenssi on 3,6 GHz ja siinä on 4 MB L3-välimuisti, mikä takaa nopean tiedonkäsittelyn ja sujuvan multitaskauksen. Tässä prosessorissa yhdistyvät suorituskyky ja joustavuus, jolloin se soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Ominaisuudet:

  • Tehokas suorituskyky: AMD Ryzen 5 2400G -prosessori tarjoaa nopean kellofrekvenssin ja 4 MB L3-välimuistin, mikä takaa tehokkaan suorituskyvyn ja nopean tiedonkäsittelyn.
  • Monipuoliset ominaisuudet: Prosessorissa on integroitu Radeon RX Vega 11 -näytönohjain, joka mahdollistaa laadukkaan grafiikan ja sujuvan pelikokemuksen ilman erillistä näytönohjainta.
  • Joustava käyttö: AMD Ryzen 5 2400G -prosessori soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten pelaamiseen, videoiden muokkaamiseen ja multitaskaukseen.
  • Helppo asennus: Prosessori on helppo asentaa ja yhteensopiva useiden eri emolevyjen kanssa, joten sen käyttöönotto onnistuu vaivattomasti.

Oli tarpeesi sitten pelaaminen, multitaskaus tai videoiden muokkaaminen, AMD Ryzen 5 2400G -prosessori tarjoaa tarpeeksi suorituskykyä ja joustavuutta täyttääksesi vaatimuksesi. Hanki tämä monipuolinen prosessori ja nauti sulavasta suorituskyvystä erilaisissa käyttötarkoituksissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 21 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.