Tuote on myyty käyttäjälle JykkeVaan hintaan 560 €

Kuvaus

Myynnissä kattava Amiga 1200 paketti. Haikein mielin tästä luovun, mutta nyt on seuraavan harrastajan vuoro jatkaa tällä. Kone ollut minulla pääasiassa musiikki käytössä.

Amiga on ollut minulla noin 6 vuotta ja olen sen aikanaan Englannista ostanut. Vuonna 2020 siihen on vaihdettu kondensaattorit (By Hefe) ammattilaisen toimesta. Emolevy (Revisio 2b muistikuvani mukaan) myös ehjä eli ei vuotoja tai muuta sinne kuulumatonta. Paketti testattu tänään ja kaikki toimi moitteettomasti. Levyasema puhdistettu vuosi sitten ja testattu Worms pelillä sen toimivuus. Muutama kiinnitysruuvi puuttuu levyasemasta, joten heiluu hieman. Mukaan tulee myös uusi Gotek mikäli ei halua korppujen kanssa pelata.

Kotelo ei ole juurikaan kellastunut näppäimistöä lukuunottamatta. Muutama pohjaruuvi puuttuu, mutta kotelo pysyy silti hienosti kiinni. Kotelo myös täysin ehjä eli ei ole tehty modauksia tms.

Kovalevyn virkaa toimittaa CF-kortti johon on asennettu Classic Workbench käyttöjärjestelmä. Kovalevyltä löytyy WHDLoad pelejä (Kaikkia ei testattu), musiikkia, ohjelmia, kuvia yms. Ostaja voi toki asennella mieleisensä käyttöjärjestelmän Amigaan.

Puhtia antaa Blizzardin 1220/4 Turbokortti joka kuuluu pakettiin. Mukana myös alkuperäinen myyntipakkaus turbolle.

Mukaan tulee myös D-linkin verkkokortti jolla onnistuu tiedostojen siirto PC:n ja Amigan välillä esim. Amigaexplorerilla, irc, sähköposti ja kevyt nettiselailu esim Aminetistä. Koneeseen on asennettu tarvittavat ajurit ja TCP/IP stäkkinä toimii MiamiDX.

Paketissa myös kerran käynnistetty uusi poweri, kaksi hiirtä (alkuperäinen sekä Jerry PS/2 adapterilla varustettu), CF-kortin lukija PC:seen sekä PCMCIA adapteri CF kortilla, SCART kuvakaapeli, diskettejä, peliohjain jne.


Tästä siis käyttövalmis ja luotettava paketti seuraavalle Amiga-harrastajalle!

Lisäkysymykset ovat tervetulleita.

Onnea huutoihin!

Lisätty 9.6.2021 14:52

Korjattu: Kondensaattorit vaihtoi siis Hese :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
560 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.6.2021 14:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.