Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HUOM Tämän kokonnaisuuden ostajalla halutessaan mukaan valkoinen Tac-2 Joikka vain 10eur!!!!!

Perussiisti Commodoren valmistama Amiga 600 suominäppiksellä. Virtalähde ja kunnostettu hiiri tulee mukaan! Amigan kotelo perussiisti ja ehjä.

A604 lisämuistipalikka asennettu(1MB=Chip muistia Amigassa nyt täydet 2MB). Muistissa kiinni Indivision Flixer fixer(UUSI), eli huippulaatuisen kuvan saat näkyviin esim tavallisella littumonitorilla, eli tavallisella tietokoneen näytöllä jossa VGA-liitin.
Sisäinen TV-modulaattori poistettu ja sen tilalla nyt Flixerfixerin VGA-liitin.
Perimätiedon mukaan konkat kuulema emolevystä vaihdettu ja en nähnyt niissä mitään ongelmia, joten niitä en nyt tässä projektissa turhaa vaihtanut.
Furia020 kiihdytinkortti 33Mhz, kortti sisältää apuprossan, eli FPU:n 68882. Kortissa FAST-muistia 9.5MB(todella tehokas kiihdytinkortti, lähes yhtä nopea kuin perus 030).

IDE-paikassa kiinni Indivisionin valmistama puskuroitu CF-korttisovitin(UUSI). Suunniteltu nimenomaan Amiga 1200- ja -600-koneille. Tällä useita hyötyjä
verrattuna puskuroimattomiin halpissovittimiin ja tällä toimii myös Amigan HD-valo. Sovittimessa kiinni 8GB CF-kortti,
jossa runsaasti pelejä, eli käytännössä kaikki Amigan pelit(WHDLOAD-muodossa)..lisäksi HURJAN paljon musiikkia ja demoja..... Korttina amigakäytössä paras ja huippustabiili Sandisk Ultra 2 ,joka nykyään harvinainen ja siksi hinnakas kortti. Kortti on täynnä softaa..käytännössä kaikki amigapelit jne.. Siellä myös emulaattorit mm Nintendoon ja C64-koneeseen ja niiden pelejä jne...8 gigaan mahtuu paljon!!!! HUOM.. Kaikki emulaattorit tai etenkään niiden softat ei toimi tässä kokoonpanossa!

Kickstart vaihdettu versioon 3.1 ja käyttikseksi asennettu WB 3.1

Koneen traptooriin annettu hieman lämpöä, eli se muokattu siten että sopii nyt hyvin kiinni (A604+flixerfixer vie paljon tilaa).

Mieluiten nouto, voin postittaa, mutta mieluiten särkyvänä lähettäisin... Jos noutaa, niin testausmahdollisuus on.

Toimituskulut 20eur

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

750 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.12.2022 1:12
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
21.11. klo 13:42

Vielä että on vain kuvaharha?...eli tuo mihin olet laittanut vga liittimen,niin eihän vaan ole halki tuohon toiseen kiinnistysruuvviin tuo väli?

21.11. klo 23:14

EI ole halki...VGA-liitintä varten porattu yksi pieni reikä, jossa musta konekierteinen ruuvi pitää VGA-liitintä paikoillaan..

21.11. klo 13:40

Saako koneen palautettua alkuperäiseksi tuon kuvamodifikaation osalta eli rf modulaattori takas vai onko koneesta rikottu jotain pysyvästi?

21.11. klo 23:12

Saa palautettua alkuperäiseksi.. Alkup. RF modulaattori tulee mukaan jos sen sinne haluaa kolvata takas kiinni.