Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

AMT/ERTL Star Trek Deep Space Nine Security Officer Odo (1995), 8761, 1:6


AMT/ERTL:n valmistama koottava pienoismalli, joka esittää televisiosarja Star Trek: Deep Space Ninen turvallisuuspäällikkö Odoa.

Mallinumero: 8761
Mittakaava: 1:6
Julkaisuvuosi: 1995

Lisätietoa pienoismallista: http://www.scalemates.com/kits/amt-ertl-8761-security-officer-odo--1183395

Tietoa sarjasta:
"Star Trek: Deep Space Nine (ST: DS9, DS9) on yhdysvaltalainen tieteistelevisiosarja, jota esitettiin kotimaassaan 1992–1999. Deep Space Nine on järjestyksessä kolmas Star Trek -universumiin sijoittuva televisiosarja, ja sen tapahtumat ajoittuvat vuosien 2369 ja 2375 välille.
Deep Space Nine -avaruusaseman johdossa on pestiinsä aluksi vastentahtoisesti suhtautuva komentaja Benjamin Sisko (Avery Brooks). Hän ei pidä avaruusasemaa hyvänä paikkana poikansa Jaken (Cirroc Lofton) kasvattamiseen. Aseman muuta henkilökuntaa ovat varapäällikkö, bajorilainen majuri Kira Nerys (Nana Visitor), Federaation henkilökuntaa edustavat tiedeupseeri, luutnantti Dax (Terry Farrell), lääkäri Bashir (Alexander Siddig) ja käyttöpäällikkö O'Brien (Colm Meaney). Aseman turvallisuudesta vastaa muodonmuuttaja Odo (René Auberjonois). Tärkeä rooli on myös asemalla ravintolaa pitävällä ferengi Quarkilla (Armin Shimerman). Sarjan neljännen kauden alkaessa asemalle saapuu myös aiemmasta Star Trek – uusi sukupolvi (Star Trek: The Next Generation, ST: TNG, TNG, 1987–94) -sarjasta tuttu klingoni, luutnantti Worf (Michael Dorn)."
Lähde: Wikipedia

PIENOISMALLI ON UUSI JA AVAAMATON!

Pienoismalli on ollut vuosia säilytettynä lämmitetyissä ja ilmastoiduissa sisätiloissa, joissa ei ole eläimiä tai tupakoitsijoita.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 8 € (huutopaketti + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella (ilman takeita). Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 12:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.