Kuvaus

Anakonda & Godzilla  -  Double Pack    -  2 DVD
 

Anakonda

Luontokuvausryhmä etsii Amazonilla salaperäistä shirishama-heimoa. Pahaksi onnekseen he pelastavat joelta haaksirikkoutuneen käärmeenpyydystäjän Paul Saronen. Ryhmän johtaja saa hengenvaarallisen pureman kaulaansa ja Sarone sanoo tietävänsä lyhimmän reitin sairaalaan. Pian paljastuu karmea totuus: miehen ainoa päämäärä on pyydystää elävänä jättiläismäinen anakonda ja myydä se miljoonalla dollarilla. Sarone aikoo toteuttaa suunnitelmansa keinoja kaihtamatta ja ihmishenkiä säästämättä..

Ohjaus
Luis Llosa

Näyttelijät
Jon Voight
Eric Stoltz
Jennifer Lopez
Jonathan Hyde
Ice Cube
Kari Wuhrer
Danny Trejo


Kesto:  86 min

 

Godzilla

Sade piiskaa öistä valtamerta. Laivoja vajoaa meren syvyyksiin. Panaman metsistä ja Jamaican rannikolta löytyy tuhoisan olennon jalanjälkiä. Otus tallustaa kohti USA:ta, ja biologi Niko Tatopoulos kutsutaan hätiin. Hän saa selville, että radioaktiivinen laskeuma on luonut jättiläishirviön, jolle ihmisen aseet ovat pelkkää hyttysen ininää. Ja louskuleuka lähestyy jo uhkaavasti New Yorkia...

Godzilla on alkujaan japanilainen taruolento Gojira (gorillan ja valaan yhdistelmä). Siitä on vuosikymmenien aikana tehty lukuisia sarjakuvia ja elokuvia. Nyt maailmanmenestyselokuvan "Independence Day" tekijät ROLAND EMMERICH ja DEAN DEVLIN ovat tehneet Godzillasta henkeäsalpaavaa katsottavaa uskomattomien tehosteiden ja häikäisevien tietokoneanimaatioiden voimalla.

Ohjaus
Roland Emmerich

Näyttelijät
Matthew Broderick
Jean Reno
Maria Pitillo
Kevin Dunn
Harry Shearer
Michael Learner
Maria Pitiloo
Hank Azaria

 

Kesto:  133 min

 

 

Tekstitys molemmissa:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

 

R2

K-15 ja K-11

Suomikannet

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8,95 €
Sulkeutuu 15 vrk 12 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,95 € Sulkeutuu 15 vrk 12 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.