Kuvaus

[0716]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukaisessa HYVÄSSÄ iskussa  oleva nidottu opus MADAME MAO:n / Kiinan Historian / Mao Tse Tungin / Historian ystäville.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SISÄLLÄ LAITAN TÄNNE NYT VALTAVAN KASAN TODELLA HYVIÄ KIRJOJA MYYNTIIN. Populaarimuusikista kertovia, elämänkertateoksia, sekä nimikirjoituksilla varustettuja kirjoja.

Anchee Min: MADAME MAO

Kiinan kansantasavallan johtohahmoihin kuulunut, Valkoluiseksi demoniksi kutsuttu Maon puoliso (1914 - 1991) oli poikkeuksellisen julma nainen. Hän terrorisoi elinaikanaan lukemattomia ihmisiä.

Ennen tyrannin uraansa hän ehti esiintyä monessa roolissa. Jalkavaimon tyttärestä nimeltä Yunhe kuoriutui vankilatuomion ja kahden epäonnistuneen avioliiton jälkeen laulaja, elokuvanäyttelijä ja oopperatähti Lan Ping ja sitten, rakastuttuaan puhemies Maoon, Jiang Qing, kylmä kostaja, joka osallistui Maon rinnalla kulttuurivallankumoukseen ja tuhosi häikäilemättä vastustajansa.

Kiinassa nuoruutensa viettäneen Anchee Minin teos on taidokas muotokuva tästä myyttisestä hahmosta. Madame Mao ulottuu kaltoin kohdellun pikkutytön ensimuistoista teloitusta odottavan 77-vuotiaan viimeajatuksiin.

2. painos

Suomentanut Leena Nivala

WS Bookwell Oy - Juva 2006

VOITTOHUUTO JA PK.  1.80e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 86 vrk 22 h 15 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 86 vrk 22 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.