Kuvaus

[0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ / UUDENVEROISESSA  iskussa oleva nidottu painos ELÄMÄNKERROISTA kertovan kirjallisuuden / SUOMESTA KERTOVAN / Suomalaisuuden diggareille.

MAKSAA TILATESSA  12.80e + PK. -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/the-finnish-miracle---ihanuuksien-ihmemaa-9789521421631
 

Andrè Noël Chaker: THE FINNISH MIRACLE - Ihanuuksien ihmemaa

Suomalaistunut kanadalaissyntyinen kirjoittaja esittää, että suomalainen elämäntyyli on tie henkilökohtaiseen ja liike-elämän menestykseen, ja esittelee Mahdollisuusmallin menestyksen kartaksi. Perusväittämä on, että omaperäiset kansalliset arvot ja toimintatavat ovat antaneet Suomelle kilpailuedun, joka on johtanut kadehdittavaan rauhaan ja kestävään vaurauteen. Malli tarjoaa unohtumattoman matkan menestystarinoihin, jotka herättävät lukijan uuteen menestysnälkään. Suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdat kaivetaan esiin, kehityskohteita unohtamatta.?

Mitähän ne meistä ajattelevat? Riemastuttava ja ajatuksia herättävä kirja suomalaisuudesta vastaa kysymykseen kanadalaisesta näkökulmasta. Onko suomalainen elämäntyyli on tie henkilökohtaiseen ja liike-elämän menestykseen, kuten suomalaistunut kanadalaissyntyinen kirjoittaja väittää? Hänen mukaansa omaperäiset kansalliset arvot ja niiden pohjalta kehittyneet toimintatavat ovat johtaneet kilpailuetuun, kadehdittavaan rauhaan ja kestävään vaurauteen. Osta kirja itsellesi ymmärtääksesi suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdat, ja anna englanninkielinen alkuteos lahjaksi kansainvälisille ystävillesi. Kirja kaivaa esiin myös maamme kehityskohteet. The Finnish Miracle - Ihanuuksien ihmemaa -kirjan esittelemä Mahdollisuuksien polku tarjoaa uusia näkökulmia ja unohtumattoman matkan suomalaisiin tarinoihin, mutta kirja ei kaihda rakentavaa kritiikkiäkään. Lue niin ymmärrät suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdat, ja anna englanninkielinen alkuteos lahjaksi kansainvälisille ystävillesi! André Noël Chaker on kanadalainen suomalainen juristi ja liikemies, joka on asunut Suomessa kaksikymmentä vuotta. Hänen kohtaamansa innostavat suomalaiset ovat sytyttäneet hänessä kiinnostuksen tätä maata kohtaan ja saaneet hänet miettimään, miksi jotkut onnistuvat liike-elämässä ja jotkut eivät. Hänen kadehdittavan laaja verkostonsa ulottuu Suomen politiikan, liike-elämän, taiteen ja urheilun huipulle.

2. painos

suomennos: Liisa Poikolainen

Talentum, Helsinki 2013

BALTO Print, Liettua 2013

VOITTOHUUTO ja PK.  1,80e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 90 vrk 9 h 19 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 90 vrk 9 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.