Kuvaus

EI SISÄLLÄ TEKSTITYSTÄ SUOMEKSI !!!  [ englanti puhe ja tekstitys ]

 

 

Andrew Lloyd Webberin Oopperan kummitus / Andrew Lloyd Webber's The Phantom of the Opera (DVD) uusi ja muoveissa

Syvällä Pariisin loisteliaan oopperatalon alapuolella elää hämärässä piileskelevä Kummitus. Ulkomuotoaan häpeävän ja kaikkia pelkäävän kummajaisen rakkaus kaunista suojattiaan Christine Daaéa kohtaan on niin suuri, ettei edes neidon sydän voi sitä vastustaa.

Maailman kuuluisin ja menestynein musikaali, Andrew Lloyd Webberin The Phantom of the Opera, täyttää tänä vuonna (2011) 25 vuotta. Ainutlaatuinen esitys on tallennettu live-esityksestä sellaisenaan valkokankaille esitettäväksi Lontoon Royal Albert Hallissa 2. lokakuuta 2011.

The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall -esityksen pääosissa ovat Ramin Karimloo Oopperan kummituksena ja Sierra Boggess Christinenä. Muissa rooleissa nähdään Barry James Monsieur Firmininä, Gareth Snook Monsieur Andréna, Liz Robertson Madame Girynä sekä Wynne Evans Piangin osassa. Mukana on yhteensä yli 200 näyttelijää ja soittajaa sekä tähtivieraita.

Musikaalin juhlanäytöksen on ohjannut Laurence Connor ja lavastuksesta sekä koreografiasta vastasi Gillian Lynne, perustuen alkuperäiseen Hal Princen ohjaamaan lontoolaistuotantoon jossa Lynne oli myös lavastajana ja koreografina. Valaistuksesta vastaa Patrick Woodroffe ja Andrew Bridge ja äänestä Mick Potter.

Musikaali sai ensi-iltansa Lontoossa Her Majesty's Theatressa 9.10.1986 ja silloin sen pääosissa olivat Michael Crawford ja Sarah Brightman. Sittemmin esityksestä on tehty kymmeniä tuotantoja ympäri maailman. Nyt 25. ennätysvuottaan viettävä musikaali lumoaa edelleen, yli 100 000 esityksen jälkeen, yleisöä Lontoon West Endissä sijaitsevassa Her Majesty's Theatressa.

Andrew Lloyd Webberin hypnoottinen musiikki yhdessä henkeäsalpaavien lavasteiden ja upeiden erikoistehosteiden ovat taianomainen yhdistelmä joka herättää traagisen rakkaustarinan eloon joka ilta.

Kesto: 2 h 56 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 14 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 79 vrk 14 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.