Kuvaus

[1115]

HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva  kovakantinen ensipainos legendaarisen KYLLI-TÄDIN diggareille. 

RUUSUILLA TANSSIJA - Kylli-Täti elämäntaiteilija

Taiteilja Kylli Koski "Kylli-täti", kertoo elämästään harvinaisen avoimesti ja koskettavasti huumorin ja ymmärryksen pilke silmäkulmassaan. Kylli Kosken kertomukset ovat elävää kulttuurihistoriaa, sillä hänen ystäviään ja työtovereitaan ovat ollet muun muassa Uuno Kailas, Mika Waltari, Arttu Brummer ja Hertta Kuusinen.

Ruusuillatanssija on kirja elämänrohkeudesta ja elämän kohtaamisesta sen kaikkinen puolineen: ilosta ja surusta, rakkaudesta ja luopumisesta, antamisesta ja saamisesta...

1. painos

WSOY:n graafiset laitokset

Kirja painaa pitkän matkaa yli 500g 

VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 74 vrk 18 h 50 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 74 vrk 18 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.