Tuote on myyty käyttäjälle MJH2012 hintaan 35 €

Kuvaus

KIrjat hienokuntoiset , n:ro 1:ssä   on kansien  yläosassa pienet painumat, kuten kuvastakin selviää. Kirjoissa 1, 2 ja 4 on jokaisessa 1:n sivun yläkulmassa ollut taitteet, lieneekö joku merkannut kohdan mihin on lukiessaan jäänyt edellisellä luku kerralla ??? Kuka tietää. Tämä huomioitu hinnassa.

HUOM !!! MYYN KAIKKI  4 kpl YHDESSÄ, EI ERIKSEEN !!!

Kansikuva

Ankalliskirjallisuuden klassikot 1 -kirjaan on koottu ankkamaisia, kieli poskessa tehtyjä sarjakuvaparodioita ja -mukaelmia maailmankirjallisuuden kiehtovimmista ja jännittävimmistä tarinoista. Sukella Rhett Ankan mukana Amerikan sisällissodan pyörteisiin, opi kuinka äkäpussi kesytetään ja seuraa Aku Babaa keskelle Tuhannen ja yhden yön tarinoita. Mukana on klassikoita Jack Londonin Erämaan kutsusta Goethen Nuoren Wertherin kärsimyksiin.


Tämä kirja saa innostumaan klassikoista – tarinat kun ovat täynnä Aku Ankan taskukirjasta tuttua kohellusta. Tarinoissa on uudet suomennokset ja sarjakuvissa uudet, hienot värit, ja teoksessa on mukana myös Suomessa aiemmin julkaisemattomia tarinoita. Ankkojen matkassa on helppo tempautua mukaan tarinoihin vaikkei tuntisi alkuperäisteosta. Lue suuret tarinat poskettomina ankallissovituksina – et taatusti nukahda kesken!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.3.2024 13:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.