Kuvaus

Kuvan mukainen koru. Uusi. Muistin mukaan-- joskus 30v sitten valmistettu--mallina oli  löytynyt hyvin vanha neula.Mallikoru oli pronssia. Tämä on jotain valu metallia. Ei mikään kevyt.Mitään leimoja tai merkintöjä ei ole.

 Löytyi muuttovarastoa purettaessa, myös jo aikoja sitten. Näitä on 4 kpl: tta . hinta per yksi. Jos ostaa kaikki-- voi hinnasta neuvotella. Syy minkä vuoksi nämä aikoinaan teetätettiin oli: En ollut aijemmin tälläistä neulaa nähnyt-- vaikka olimme muinaiskoruja ja muitakin myyneen jo kauan.Yhdestä puuttuu roikkuvan helan lenkki/rengas--niitähän kyllä löytyy alan liikkeistä- meiltä ei enää.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 15 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

49 € Sulkeutuu 7 vrk 15 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.4. klo 9:35

Hei, niin ostaisin vain yhden. Olen tämän nähnyt yhdessä valokuvassa mutta Kalevala koru sanoi ettei ole heidän mallistoaan. Kuka tietää mitä metallia on jos ei merkintöä?

5.4. klo 11:56

Jos on esine on hopeaa tai kultaa, ne yleensä leimataan. Muita metalleja ei tarkistusleimata .Tämä siis: ei ole hopeaa,kultaa eikä myöskään pronssia tai messinkiä. "Hyvä arvaus"= tinan-lyjyn tapainen sekoite ? Juuri kuvan värinen . Ei pehmeää kuitenkaan.

4.4. klo 18:12

Myytkö yhden kappaleen vai kaikki kun hinta tuo?

5.4. klo 9:14

Muutin nyt myös hintaa.

4.4. klo 15:48

Onko näitä 1 vai 2 kpl?

5.4. klo 12:00

Olen aikoinaan-- kun nyt aloin muistella--kysynyt samoin asiaa Kalevala Korulta.

4.4. klo 15:41

Hei, voitko kuvailla tarkemmin. Minkä ikäinen? Onko merkintöjä? Mitä materiaalia tai metallia? Onko suomalainen vai ulkolainen?

4.4. klo 17:42

Suomalainen malli pronssia ja Suomessa teetetty--aikoinaan ,sen mallin mukaan. Löytyi 4 klp: tta--merkintöjä ei ole. Metalli materiaali.
Yhdestä on yksi hento spilaali rengas katkennut, jolla roikkuva hela on kiinnitettynä.
Niitä kyllä varmaan löytyy.