Kuvaus

Huovutetut lapaset on iloinen huovutuskirja, josta löydät lapasmalleja koko perheelle: miehelle jussipaidan vinoneliöitä, lapselle mm. kissa, sammakko ja pöllö, naiselle kierrätystä, pitsimäisyyttä ja kukkasia.

Suosittujen Luonnonvärjäys- ja Huovutus-kirjojen tekijä syventyy tässä kirjassa käsineiden huovuttamisen hienouksiin. Mukana on lapas- ja rannekemalleja naisille, miehille ja lapsille, ja kaikki mallit ovat helposti toteutettavissa huovutuksen uutuusmateriaalista eli neulahuovasta. Kierrätyksen ystäville on tarjolla uusia ideoita vanutettujen lapasten muodossa.
Kirjan mallit on koottu kolmen teeman ympärille: Perinteiden perukoilta, Pitsipintaa ja Eleganttia värien iloa. Suomalaiset perinteet, kuten jussipaidan vinoneliöt ja karjalaisten kirjoneuleiden kuviot, tuodaan esille uudessa ulottuvuudessa eli huopapinnalla. Naisten malleissa on kauniita kukkamaisia lapasia, pitsikoristeisia rannekkeita ja ranteenlämmittimiä stabilointitekniikalla rypytettyinä. Lapsille on iloisia ja värikkäitä eläintumppuja ja kimaltavaa värileikkiä. Miesten mallit sopivat kädenlämmikkeeksi ulkotöissä ja metsäretkillä.

Postikulut 4,9 e lisätään uuden teoksen hintaan. 

Voit yhdistellä myös nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 4 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,90 € Sulkeutuu 13 vrk 4 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.