Kuvaus

Anna-Liisa Laamanen: HILJAA PUHELEE ARKI. 1990 Kirjapaja (2. painos). 138-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, ehjä ja siisti, esilehdellä saajalle kirjoitettu pitkähkö tervehdys, ei muita merkintöjä.

Hiljaa puhelee arki (1990) -teoksessa Anna-Liisa Laamanen kertoo olohuoneesta joka hymyilee, kuolleesta esiliinasta joka herää eloon ystävän tullessa kylään, paljaasta oksankarahkasta jolle tapahtuu kevään ihme, krusifiksista jossa Jeesuksella on liian pitkät kädet. Kirjansa alkusanoissa Laamanen kirjoittaa: ”Tavallinen arkielämä on rikas ja monimuotoinen. Pinnan alla sykkii. Todellisinta totuutta itsestä ja toisesta ei kuule, jollei pysähdy, jollei osaa olla hiljaa. Monelle tällainen pysähtyminen ja kuunteleminen on antanut mahdollsuuden elämän suunnan uudelleen valintaan.”

Anna-Liisa Laamanen (s. 1928) toimi aluksi lastenhoitajana sairaalassa, minkä jälkeen hän – opiskeltuaan ensin yliopistossa – valmistui diakonissaksi ja toimi kirkon diakoniavirassa, lapsityössä sekä kriminaali- ja päihdetyössä. Hän asuu miehensä kanssa Savonlinnassa. Laamanen on julkaissut teokset Säteilevä arki (1988), Sylipaikka: kokemuksia lapsettomuudesta (1989), Hiljaa puhelee arki (1990), Aurinkotuhkaa (1991), Sinun kanssa sairaudessa (1993), Lempeän taivaan alla (1994), Toivon tielle kutsutut (1997), Yhtä matkaa (1998) ja Kiitos vuosista näistä (2001).

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 119 vrk 3 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 119 vrk 3 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.