Kuvaus

Anna mun olla lapsi on vahva kannanotto lapsen oikeuksien puolesta. Sen viesti on, että riittävää huolenpitoa kokeneesta lapsesta voi kasvaa vahva aikuinen.

Onko lapsen oikeus lapsuuteen kadonnut? Millaista aikuisuutta lapsi tarvitsee? Ovatko lapsen ja vanhemman roolit menneet sekaisin? Mistä lapsi hakee aikuisen mallin?

Kovakantinen, sivuja 240. Saara Kinnunen kuvaa esimerkkien avulla, mitä lapsi tarvitsee saadakseen hyvät kasvun eväät ja elääkseen huoletonta ja huolehdittua lapsen elämää. Hän rohkaisee kasvattajia aitoon vanhemmuuteen ja kyseenalaistaa pienen koululaisen valmiudet selvitä yksin arjesta. Vanhemmuutensa sisäistänyt kasvattaja ei sälytä lapsen kannettavaksi liian suuria kuormia. Hän asettaa lapselleen turvalliset rajat, mutta antaa tämän kokeilla tahtoaan ja kestää myös lapsen pettymyksen ja kiukun. Paratiisi-pokkarit.

Sosiaalipsykologi ja perheneuvoja Saara Kinnunen luennoi lapsen ja nuoren kasvuun sekä perheeseen ja parisuhteeseen liittyvistä teemoista eri puolilla Suomea. Hän on julkaisut useita kasvatukseen liittyviä teoksia.

 

 

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että samalla postimaksulla kulkee enemmänkin huutokohteita.

Tarjolla on runsaasti kirjoja, kuten psykologia, rajatieto, astrologia, kirjoja henkisistä ilmiöistä kiinnostuneille, tietotekniikka, Photoshop, Indesign sekä lapsten kirjoja. Taidekirja, taidehistoria, rakennustaide ja ulkomaisia sisustuskirjoja. Musiikki CD, lasten leluja ja vaatteita!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Sulkeutuu 42 vrk 17 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 42 vrk 17 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.