Kuvaus

 •  

 •  

 • Kun syöt kevyesti, laihdut ja voit hyvin. Hyvän äidin lapsella on Reima-Tec-haalarit. Liikunta on hauskaa ja siitä tulee ihana olo. Tie tasapainoon kulkee joogasalin kautta. Lapsen syntymä merkitsee automaattisesti seksielämän kuolemaa. Tosirakkaus kestää kaiken. Suorittava ihminen pakenee ongelmia. Nyky-yhteiskunta asettaa naisille mahdottomia vaatimuksia. Ei pidä paikkaansa, kirjoittaa toimittaja ja kolumnisti Anna Perho. Hänen väitteensä on, että ruuhkavuosiaan eläville naisille hoetaan hyvää tarkoittavia uskomuksia, jotka itse asiassa lisäävät epämääräistä riittämättömyyden tunnetta. Eniten riittämättömyys riivaa ruuhkavuosiaan eläviä naisia, jotka hölkkäävät puolijuoksua päiväkodin ja työpaikan välillä. Entä jos myyttejä turvarievun tapaan hellivä yliminä hetkeksi vaikenisi, ja olisitkin hetken vapaa tekemään mitä haluat?Perho purkaa kirjassaan naisten paineistusta - omaa tai muiden aiheuttamaa - hauskasti ja provosoiden. Hän väittää muun muassa, että avioeroja otetaan aivan liian vähän, liikunta on tylsää ja että seksiä kannattaa harrastaa vaikkei huvittaisikaan.Keskeinen ahdistusta aiheuttava myytti on Perhon mukaan se, että naisen pitäisi olla täydellinen vaimo, kokki, äiti ja rakastaja. "Faktisesti tällaista vaatimusta ei ole olemassakaan, mutta me olemme kyllä taitavia luomaan paineita itse itsellemme. Toivon, että kirja auttaisi lukijaa erottamaan omat arvonsa epämääräisistä "ympäristön paineista" ja olemaan oman elämänsä pomo", Perho sanoo. Kirja käy läpi ruuhkavuosien haasteita vanhemmuudesta väsymyksen voittamiseen ja antaa ehdotuksia arjen haasteiden ratkomiseen. Lisäksi tunnetut naiset kertovat Perhon haastatteluissa, miten he ovat purkaneet ruuhkaa omassa elämässään. "Toivon, että kirjani olisi tsemppaava taputus olalle: ruuhkavuodet ovat elämän siisteintä aikaa, kun priorisoi itselleen ja perheelleen tärkeät asiat ja on muuten kuin Ellun kana."

   

 • Anna palaa : eläomaaelämääsi, älä muiden / Anna Perho.
 • Kieli:suomi
 • Julkaistu:[Espoo] : Paasilinna, 2011
 • Painettu/Valmistettu:(Porvoo : Bookwell)
 • Ulkoasu:192 sivua ; 21 cm
 • ISBN:978-952-5856-31-6 sidottu

 

 • 7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja HUUTO pakettina 
 •  
 • TEE PAKETTI alhaalla linkit
 •  

 

 

 

 

 •  

 

L I N K I T :

Harrastekirjallisuus 

KAIKKI KIRJAT:

Vakio viestipohja:

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit

sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)

nid =  nidottu, pehmeäkantinen 

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa. 

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput useinmiten poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
tai
Sulkeutuu 87 vrk 23 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 87 vrk 23 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.