Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Teppo Kulmala : Anna pois mun kitarain - Lasse Liemola ja nuoruus vauhdissa

Lasse Liemola, aikansa suomalaisen nuorison valovoimainen nuorisoidoli, kohotti sodan jälkeen syntyneiden tuntoja 50-luvun lopulla ja 60-luvun alussa tavalla, että sitä voi verrata samanlaiseen hurmiolliseen nosteeseen, kuin aglo-amerikkalaiseen maailmaan bluesin, beatin, jazzin, countryn synnyttämä rock-kulttuuri. Vaikka Lasse Liemola tulkitsi aikakautensa tuntoja raikashenkisesti, pehmeästi ja viattomasti, se merkitsi ”uutta ääntä”, jonka vaikutuksesta varsinkin alle 20-vuotiaat olivat ”myytyjä”.

Fil.tohtori, kirjailija Teppo Kulmalan koostama juhlakirja sisältää Liemolan tähtiuran vaiheet alkaen vuodesta 1955 ja jatkuen vuoteen 1966.  Kirjailijan nostalginen osa on emotiaalis-esteettinen kuvaelma hänen nuoruudesta. Lasse Liemolasta tuli ensimmmäinen Teppo Kulmalan sisästämä levylaulaja. Anna pois mun kitarain, Diivaillen, Kadun aurinkoisella puolella, Olet kohtaloni, Pikku-pikku bikinissä, Living Doll, ja monet muut iskelmät kuljettavat nuorta Teppoa suurten ihailijajoukkojen mukana Liemolan aikakauden ajan nostalgisesti ja vaikuttavasti.

Musiikkimaailmasta ja Liemolan arkistoista kerätyt lehtileikkeet, valokuvat ja julisteet kertovat ainutlaatuisesta suomalaisesta nuorison tähtikultista sen räjähtävästä alusta nykypäiviin. Kirja on nostalginen paluu suurille ikäluokille nuoruuteen, jossa tapahtui maailmaa mullistavia asioita, aikaan jolloin luotiin ensimmäiset tähtikultit ja idolit oman kansan joukosta. Lasse Liemola sen aloitti. Upea juhlakirja kertoo miten tuo ihme tapahtui.


Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 320
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Edico

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 581

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 10 vrk 2 h 15 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 10 vrk 2 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.