Kuvaus

Kaikki suositun askartelumateriaalin työstämisessä tarvittava tieto välineistä viimeistelyyn, innostavia ideoita ja näppäriä kotikonsteja.

Hopeasaven suosio on kasvussa. Materiaali on pääosin hienoa hopeajauhetta, vaikka se muistuttaa savea ja sitä muotoillaan askartelumassojen tapaan. Esinettä poltettaessa se muuttuu lähes täydeksi hopeaksi. Lopuksi työ viimeistellään hiomalla ja kiillottamalla. Hopeasaveen voi myös yhdistää muita aineksia: lasia, posliinia, keramiikkaa, korujen osia, kiviä – jopa luonnosta poimittuja lehtiä.

Koruja hopeasavesta sisältää kaiken työstämisessä tarvittavan tiedon. Lisäksi vain harjoittelua, kärsivällisyyttä ja mielikuvitusta, ja materiaalista syntyy melkein mitä vain! Kirja ohjaa tekijää sanoin ja kuvin, vaihe vaiheelta välineiden hankinnasta esineiden viimeistelyyn. Tarjolla on runsaasti innostavia ideoita, vinkkejä sekä näppäriä kotikonsteja. Osan työvälineistäkin voi valmistaa itse.

Anna Siivonen on muun muassa keramiikkaan ja hopeasaveen erikoistunut ruotsalainen muotoilija. Hän myös pitää harrastajakursseja näistä materiaaleista kiinnostuneille.
 

Asiasanat: käsityöt hopea käsityöohjeet korut valmistus askartelu

WSOY. ISBN: 9789510344965

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 10 vrk 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.