Kuvaus

Huom! ILMAINEN POSTITUS nyt vähintään 3 KIRJA- kohteen ostajalle!  1-2 KIRJA-kohteen ostajalle postitus enintään 6 EURO (vaikka ilmoitettujen  hintojen yhteissumma olisi suurempi)!   [Ja mukaan mahtuu muitakin ostoja: esim. levyjä tai pelejä!]

 

Pähkinänkuoressa: ILMAINEN POSTITUS vähintään 3 KIRJA-kohteen ostajalle!

1-2 KIRJA-kohdetta postitus ENINTÄÄN  6 EURO (ellei ilmoitettu ole pienempi)

 

Tästä linkistä löydät myynnissä olevat kirja-kohteemme:

https://www.huuto.net/haku/sellernro/246046/category/262/sort/closing

 

Tässä kohteessa myydään kirjaa:

 

 

ANNE PUURONEN Rasvan tyttäret - Etnografinen tutkimus anorektisen kokemustiedon kulttuurisesta jäsentymisestä  * anoreksia

" Teos on yhteiskunnallinen puheenvuoro, joka kyseenalaistaa nyky-yhteiskunnan suorituskeskeisen ja ihannoidun terveystavoitteisen elämäntavan mielekkyyttä.
Kirjassa tarkastellaan anoreksiamerkityksiä ja niiden sosiokulttuurista dialogisuutta ajan suomalaisessa yhteiskunnassa. Minkälaisesta suhteesta omaan terveyteen ja minkälaisesta osallisuudesta yhteiskunnalliseen elämään anorektisuus kertoo? Kirja vastaa, että anorektinen yhteiskuntasuhde kertoo liian hyvin omaksutusta terveydenlukutaidosta sekä yhteiskunnallisiin normeihin ja arvoihin liian sitoutuneesta sosiaalistumisesta.

Kirja on tarkoitettu keskustelukumppaniksi Sinulle, joka olet "elänyt vain sille, sen kanssa ja sen tuomien rajojen sisällä". Se tarjoaa kysymyksiä ja näkökulmia niille, jotka toimivat anoreksian tutkimuksen ja hoidon kentillä. Teos sopii myös lukijalle, joka on kiinnostunut taustoittamaan terveyden kulttuurista arvonnousua ja pohtimaan terveyden uskontoitumista ajan ilmiönä."
 

 

 

kuvan kirja *

 

NUORISOTUTKIMUSVERKOSTO 2004,  NID., 1.p., 309s,   kansikuva

KUNTO:   HYVÄ K3(+) * NIMIÖSIVULLA KIRJOITTAJAN OMISTUS

POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN  (KIRJEITSE, OHUESTI PAKATTUNA 3,50 EURO. SEURANNALLA 6,00 EURO). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME! * Nyt mukavia kohteita huutona huudossa!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Sulkeutuu 1 vrk 22 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 1 vrk 22 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.