Kuvaus

ANSA JA OIVA   OSA 1 AI MÄ VAI?

 

 

VIELÄKÖ MUISTAT ANSAN JA OIVAN? HULVATON JUNAEMÄNTÄ ANSA JA VAUHDIKAS KONDUKTÖÖRI OIVA TAPASIVAT LASTEN VETURI-OHJELMASSA KOHTALOKKAIN SEURAUKSIN. ALUN TÖRMÄYSKURSSIN JÄLKEEN ANSAN JA OIVAN VÄLIT LÄMPENIVÄT JA PARISKUNTA SULATTI MYÖS KATSOJIEN SYDÄMET. SUOSITUSTA PARISTA TULI KOKO PERHEEN SUOSIKKI, JA JUNASTA HYPÄTTYÄÄN HE SAIVAT OMAN TV-OHJELMAN. KOMMELLUKSIEN KAUTTA ANSASTA JA OIVAST TULI TV-ASEMAN OMISTAJIA.

ANSA -MARI VAINIO

OIVA - ARI-KYÖSTI SEPPO

ANSA JA OIVA  OSA 1 KANNATTI HERÄTÄ!--

OHJELMISTOPOLITIIKASTA PÄÄTTÄMIEN ON KUITENKIN KIMURANTTIA. OHJELMISTOON PITÄISI SISÄLLYTTÄÄ UUTISIA, MUSIIKKIA, LUONTO, URHEILUA, ELÄIMIÄ JA MUITA MIELENKIINTOISIA ELÄMÄNALUEITA. JA EIHÄN ASEMA OLE MITÄÄN ILMAN SAIRAALASARJAA. MITEN PÄRJÄÄKÄÄN OHJELMISTOSSA LEGENDAARINEN NUKKESAIRAALA JA TARVITAANKO PONSORIA KATSOJALUKUJEN KOHOTTAMISEEN?

 

ANSA JA OIVA OSA 2 AI MÄ VAI?--

OHJELMISTOSSA PITÄÄ VÄLILLÄ KOKEILLA UUSIA AIHEITA. KIINNOSTAISIVATKOHAN RIKOKSET JA PUUTAHANHOITO KATSOJIA? MYÖS VIERAITA KUULUU OHJELMISSA OLLA. ANSAN JA OIVAN TV-ASEMALLA VIERAILEVATKIN MM. KARI VÄÄNÄNEN, ULLA TAPANINEN, EERO SAARINEN, PERTTI SVEHOLM, PUNTTI VALTONEN JA JAAKKO SAARILUOMA.

JULKAISUVUOSI 2010

KESTO 5H 20MIN 16 X 20MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 49 vrk 21 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 49 vrk 21 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.