Kuvaus

Antero Mertarannan kanssa urheilun kulisseissa

Kovakantinen kirja, kansipaperit. 1. painos 2005. Kirja on lukematon.

2000-luvun suvereeniksi sinivalkoiseksi selostajaääneksi noussut Antero Mertaranta ponnahti koko kansan tietoisuuteen viimeistään vuoden 1995 jääkiekon MM-kisojen voittoisan finaalin selostajana. Mertaranta ei kuitenkaan ole vain jääkiekkoselostaja ja TV2:n Se on siinä -ohjelman juontaja.

Entinen peruskoulunopettaja ja keikkamuusikko tarkkaili urheiluelämää kenttätasolta jo kauan ennen selostajauransa alkua: yksi Mertarannan suuria rakkauksia on ollut pesäpallon pelaaminen sarjatasolla.
Myöhemmin hän on tutustunut urheiluun kiiltävän julkisivun taakse yli kymmenvuotisen selostajauransa aikana. Hän on selostanut olympialaisissa, iloinnut yleisurheilun MM-kisoissa, eläytynyt ikimuistoisesti Englannin liigan jalkapallo-otteluihin ja muutenkin pitänyt selostajiemme lippua korkealla kymmenissä muissa urheilutapahtumissa Suomessa ja maailmalla.
Petri Nevalaisen erilaisessa urheilukirjassa selostajalegenda pohtii ja kritisoi urheiluelämän ilmiöitä ja itsestäänselvyyksiä – ja kertoo luonnollisesti joukon hulvattomia tarinoita urheilun ja mediamaailman kulissien takaa

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 63 vrk 1 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,50 € Sulkeutuu 63 vrk 1 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.