Kuvaus

Telen Hyaluronihappo seerumi on tehokkaasti kosteuttava ja ihoa kiinteyttävä seerumi kaikille ihotyypeille. Nuorentaa ihoa.

Kilpailijoitaan edullisempi tuote, toimitetaan  ilman myyntilaatikkoa. Pelkkä kuvan mukainen  10 ml pullo ja annostelukärki. Huomaa hinta!

Suomen apteekissa vastaava tuote 39,90. Nyt sama tuote hintaan 12€   ( -70% ) !

Vaikuttavat aineet

Hyaluronihappo on yksi ihon tärkeimmistä molekyyleistä. 1 gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä voi 6 litraa vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä iholla vähenee ja iho kuivuu ja veltostuu.

Telen Hyaluronihappo seerumi imeytyy tehokkaasti hyaluronihapon pienen molekyylikoon ansiosta. Seerumin sisältämä lysolesitiini parantaa tehoaineiden imeytymistä.

Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita, parabeeneja, väriaineita eikä mineraaliöljyjä.

Käyttö

3 tippaa aamuin illoin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle). Käytetään päivä- tai yövoiteen alla. Tulokset näkyvät jo 10 päivässä. Avattu pullo säilyy 6 kuukautta.


 

Telen Hyaluronihappo seerumi 10 ml Tuotteen lisätiedot

Ainesosat:     Vesi, Hyaluronihappo, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Lysolecithin, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Sodium Lactate.

 

Hakusanat: kosteusvoide, kasvovoide, rasva, naamarasva, naamavoide, kosteuttava voide, tehoseerumi, kuiva iho, herkkä iho, kasvot, iho, voide, nuorentava, siloittava

Katso myös muut myynnissä olevat tuotteeni. Paljon kauneudenhoitoon ja laihdutukseen liittyviä edullisia ja erikoisia tuotteita. http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/2306521

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 12 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.