Kuvaus

Antiikki kaluste vetimet, AITO bakeliitti / messinki. Erittäin harvinaiset kaluste vetimet 30- luvulta. Nämä harvinaiset kaluste vetimet koostuvat 6 eri osasta. Materiaali on AITO bakeliitti levy ja sen edessä messinki tanko, 65mm. Kaikki osat erilleen ruuvattavia, paitsi edessä olevaan messinki tankoon on kiinnitetty 2 kierretankoa, joiden väli toisistaan on tarkalleen 56mm, ruuvien keskeltä mitattuna, kierretangon halkaisija Ø 3mm. Katso toinen kuva vasemmalta. Bakeliitti levyn pituus on 80mm, leveys 17mm ja paksuus 5mm ja Bakeliitti levy ruuvien kanssa on 65mm. 2 Messinki ruuvia ja 2 mutteria. 

Näitä käyttämättömiä vetimiä on minulla 32 kpl. Ilmoita haluamasi määrä. Jos olet kiinnostunut useammasta, kysy tarjous.

Tarjoan samaan sarjaa kuuluvia kaluste NUPPEJA toisissa kohdissa.

BAKELIITTI: Ensimmäinen täysin synteettinen, teollisesti valmistettu muovi valmistettiin ja myytiin nimellä Bakelite, jonka belgialainen kemisti Leo Hendrik Baekeland kehitti ja sai nimen hänen mukaan, vuonna 1905. Lämpökovettuva muovi on fenoliin ja formaldehydiin perustuva fenoli. Tästä muovista valmistetut valetut osat valmistetaan puristusmuovaamalla ja kovettamalla fenolihartsitäyteseos kuumennetussa muotissa. 1909 Baekeland esitteli löytönsä Bakelite-nimellä New Yorkin kemikaaliklubilla. Bakeliitin ominaisuudet ennustivat bakeliitin käytettäväksi moottoriajoneuvoissa (sytytyspuolan ja sytytystulpan liittimet, jakelukorkit, kaasuttimien ja polttoainepumppujen eristys kuumista moottorin osista). Bakeliittia käytettiin värillisessä muodossa jalokivien, meripihkan ja norsunluun korvikkeena. Bakeliittia, jota käytettiin norsunluun sijasta, käytettiin kaupallista nimeä "Ivorine".

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Mielellään yhdistän ostoja, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

TAVAVOMAINEN LÄHETYS, ilman korvaus arvoa, jolloin en vastaa kadonneesta lähetyksestä: 

500g maximi mitat: 25cmx35,3cmx3cm HINTA 4,-€

500g maximi mitat: P+L+K= 90cm HINTA 4,70€.  

VAKUUTETTU LÄHETYS: sisältää korvaus arvon 20,-€ ja seurantanumero luovutukseen asti.

500g maximi mitat P+L+K= 90cm HINTA 7,30€

VAKUUTETTU PAKETTI: sisältää korvaus arvon 50,-€ ja luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan

alle 2kg maximi mitat P+L+K= 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) HINTA 12,00€.   

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 2 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.