Kuvaus

Kone on niin siisti, että melkein voisi sanoa  että se on lähes kuin uusi. Luonnollisesti se on syytä puhdistaa ja voidella jos otetaan oikeasti käyttöön, sillä n. 80- vuoden jakso käyttämättömänä on varmasti kuivattanut öljyt. 

ja huoltaa kunnolla jos se tulee esim esille, nyt se on ollut pitkään sängyn päässä lattialla omassa kotelossaan. Kaikki siinä tuntuu toimivan hyvin.Värinauha luonnollisesti kuivunut, pakkauksessa on myös mukana toinen nauha, joka voi olla sen alkuperäinen, siitä ei ole varmaa tietoa. Kone on täysmusta ja mattapintamaalaus. Kuva antaa pintaan ruosteenväiheijastuman, joka johtuu hehkulampun antamasta punertavasta väristä. Oikeasti väri on täysmusta. Etsein netistä valmistusaikaa, mutta en löytänyt valmistenumerosarjaa A88-6018 A3 mallin muodon perusteella vastasi eniten malleja vuodelta 1935 ..1938  Mukana oleva, ja kuvassakin näkyvä käyttöohjetta vastaava karttamainen kaavakuvsa koneesta on painettu sen alareunassa olevan merkinnän mukaan v. -36, joten eiköhän se ole melko faktatieto koneen syntyajoista.

Koneen pinta, kotelo yms. päätellen koneta ei ole elinikänään käytetty kuin minimaalisen vähän. Ollut vuosikymmeniä keräilijän hallussa,  ei missään varastosäilytyksessä.

Lähetys postin kautta. Normaali pakettikulut pakkauksineen 12,50 € ja jos asiakashaluaa erikoiskäsittelyn, eli helposti särkyvänä, lähetyskulut silloin 20 euroa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 14 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

95 € Sulkeutuu 5 vrk 14 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.