Tuote on myyty käyttäjälle Vitarkka hintaan 90 €

Kuvaus

Erittäin arvostetun matrikkelitaiteilija Anton Lindforssin (1890-1943) signeerattu upea värikylläinen sateenkaarta maiseman yllä kuvaava akvarelli melkein sadan vuoden takaa vuodelta 1924!

Koko kehyksineen noin 43 x 35,5 cm.

Marraskuun ryhmään kuuluneen Lindforssin töitä on nähty näyttelyissä maamme johtavissa museoissa aivan viime vuosina ja arvostus tuntuu olevan kasvussa.

Teoksia mm. Ateneumin kokoelmissa.

Näitä on kansallisgalleriassa näitä Lindforssin akvarelleja!

Hinnat tuntuvat olevan nousussa ja töitä myydään jo ulkomaillakin huutokaupoissa.

Oli 2020 Taloustaidon Kuvataiteen kuumalla listalla Klassikoiden osastolla Top 20:ssä.

Tästä hieno vesivärityö upealla värityksellä. Kaikki sateenkaaren värit näkyvät.

Kyllä Marraskuun ryhmäläiset käyttivät värejäkin. Tässä todiste siitä.

Kunto: Lasi rikkoutunut joskus, joten se puuttuu. Pientä jälkeä/repeytymää työssä ylhäällä. Koitettu kuvata. Tämän takia kunto tyydyttävä. Saa mielestäni kuitenkin siistin, kun laittaa lasin päälle. Jää ostajan tehtäväksi. Ei ripustusnarua.

Teoksen täsmällinen nimi ei tiedossa. Otsikossa mainittu nimi suuntaa antava, mutta kuvaa tätä.

Lindforssista ks. esim.:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Anton_Lindforss

https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/anton-lindforss-2

Postikulut ostajalle.
Huutopakettina hintaan 7,95 euroa. Taikka sitten nouto. Mahdollista valita myös lisäpalveluita lisämaksusta lähetykselle. Ostajan laskuun. Ja ostajan valitsemalla tavalla lähetetään. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että tavara ei ole uutta, vaan vanhaa, joten pientä muutakin kulumaa voi tällaisessa pian 100-vuotiaassa taiteentuotteessa jo olla ja huutaessasi hyväksyt tämän. Olen yrittänyt listata puutteet tässä mahdollisimman rehellisesti ja totuudenmukaisesti.

Taide on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina varsinkin. Jos tekijän töitä on myyty yli 100 vuotta, luulisi arvon säilyvän. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat taidetta sijoituksena. Pääsee helposti ja pienellä pääomalla alkuun ja samalla nauttimaan hienoista teoksista. Akvarellit ovat helppo säilytettävä verrattuna esim. öljyväritöihin ja veistoksiin.


Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon muutakin taidetta. Useampia teoksia maamme eturivin varhaisilta taiteilijoilta, muiltakin Marraskuun ryhmäläisiltä. Useampi työ Anton Lindfrossilta! Etsi omat suosikkisi!

Hakusanoja: Anton Lindforss, matrikkeli, taiteilijamatrikkeli, kuvataiteilijamatrikkeli, matrikkelitaiteilija, signeeraus, signeerattu, Marraskuun ryhmä,  marraskuulainen, akvarelli, vesiväri, vesivärityö, vesivärimaalaus, ekspressionismi, ekspressionistinen, Tyko Sallinen, taulu, taideteos teos, maalaus, 1920-luku, 1920-luvun, 20-luku, 20-luvun, 1924.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 13:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.