Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ iskussa oleva ensipainos JONNA & ERIN / NYLON BEAT diggareille.

Antti Eerola: NYLON BEAT 

Nylon Beat oli itähelsinkiläinen pop-yhtye, jonkalaulajina olivat Jonna Kosonen ja Erin Koivisto. Duo tunnettiin tarttuvista hiteistään.

”Tämä kirja on jokaisen pakko lukea.” (Jonna)

Jokaisella koululuokalla on aina tyttökaksikko, joka laulaa lähes tauotta – tunneilla, välitunneilla, wc:ssä ja suihkussa. Kerran sadassa vuodessa yksi näistä duoista nousee kevyen musiikin terävimpään kärkeen. Tämä kirja on tuon kyseisen duon tarina heidän itsensä ja lähipiirin kertomana.

Tässä kirjassa puhuvat paitsi Erin ja Jonna itse myös taustavoimat Ilkka Vainio ja Risto Asikainen, tyttöjen perheenjäsenet sekä matkan varrelle jäänyt kolmas jäsen Mira. Kyseessä ei ole mikään tavallinen fanikirja, josta kaikki särmät ja rosot on hiottu pois, vaan valloittava kurkkaus Nylon Beatiksi itseään kutsuvan kahden nuoren naisen maailmaan.

”Olga K. haastatteli meitä kerran Radiomafiassa. Se sanoi haastattelun jälkeen, että ’ettehän te olekaan tyhmiä’. Mä sanoin sille, että ’olet väärässä, kyllä me ollaan tyhmiä’.” (Erin)

Kuvaliite.

WSOY - Kirjapainoyksikkö Juva 1999

1. painos

VOITTOHUUTO JA PK.  1.90e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,95 €
tai
Sulkeutuu 97 vrk 22 h 33 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 97 vrk 22 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.