Kuvaus

Elämän pitäisi tuntua hyvältä tässä ja nyt, mutta missä on mainosten meille lupaama terveys? Miksi virallinen vähärasvainen, runsashiilihydraattipitoinen ruokavalio ei parannakaan vaan aiheuttaa kasvavia ongelmia? Epidemian tavoin lisääntyvä liikalihavuus ja diabetes ovat tästä hyviä esimerkkejä.

Onko sinulla jo jatkuva lääkitys? Syötkö kenties lääkkeitä, jotka tuottavat sinulle pahaa oloa enemmän kuin itse vaiva vain sen takia, että virallinen taho sattuu pitämään hoitoa ainoana keinona vaikuttaa terveyteesi tulevaisuudessa?

Kuka päättää, mikä on terveellistä? Hoidetaanko huonosta ravinnosta johtuvia vaivojasi lääkkeillä? Tiesitkö, että lääketeollisuus on maailman tuottoisin teollisuudenala?

Lääkäri Antti Heikkilä on hoitanut selkeän ruokavalion avulla esimerkiksi II-tyypin diabetesta jopa niin, että potilaat ovat päässeet kaikista lääkkeistä vaikka olisivat käyttäneet insuliinia. Tämä kirja sisältää runsaasti potilastapausesimerkkejä.

Antti Heikkilän kehittämä ravinteikas vähähiilihydraattinen ruokavalio sopii kaikille mutta ennen kaikkea metaboolisesta syndroomasta, rasva-aineenvaihdunnan häiriöistä, aikuisiän diabeteksestä, verenpaineesta, ylipainosta, tulehdustaudeista, väsymyksestä ja masennuksesta kärsiville. Siitä on hyötyä myös Alzheimerin taudin ehkäisyssä. Myös lapsille dieetti sopii hyvin ja sillä on edullinen vaikutus mielialavaihteluiden hoidossa.

Antti Heikkilän mukaan ihminen on kokonaisuus, jonka tasapaino on hyvinvoinnin avain. Luonnonmukainen, lisäaineeton ruokavalio vaikuttaa tasapainottavasti mm. aineen-vaihduntaa sääteleviin hormoneihin. Nälkä ja ahmimishimot häviävät. Tämän dieetin avulla kelloja voi todellakin kääntää taaksepäin.

Kovakantinen. ISBN: 9789525421309

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 11 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,90 € Sulkeutuu 12 vrk 11 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.