Kuvaus

-Kirja vuodelta 2003, kovakantinen. Sivuja 284, postikulut sisältyvät hintaan.

Takakansi: "MILLAINEN ON VENÄJÄN TIE? Tätä pohtivat niin venäläiset kuin heidän naapurinsa. Miten Venäjän valintoihin vaikuttavat sen henkinen perintö, imperiaalisen tsaarinvallan vuosisadat ja 70 vuotta Neuvostoliiton aikakautta?

Kirjan sivuilla käyvät vuoropuhelua tämän päivän venäläiset. He pohtivat juuriaan, arvostelevat vallan uusjakoa, oligarkismia ja poliittista sensuuria. He haluavat selvittää oman identiteettinsä. He väittelevät länsimaisen demokratian ja globalismin mahdollisuuksista elää rinnakkain venäläisen kulttuurin ja uskonnollisuuden kanssa.

Venäjä on luova synteesi itää ja länttä. Sen valinnat vaikuttavat myös meidän kulttuuriimme, talouselämäämme ja päätöksentekoomme. MINNE TROIKKA RIENTÄÄ? antaa äänen niille toiveille, peloille ja ajatuksille, jotka jäävät tämän päivän median pohdintojen taakse. ANTTI KARPPINEN (s. 1923) ulkoasiainneuvos Käytyään koulua Riiassa ja Berliinissä Karppinen palveli Suomen puolustusvoimissa 1942-1944. Hän suoritti fil.kand. tutkinnon Helsingin yliopistossa 1954. Tultuaan samana vuonna ulkoasiainministeriöön Karppinen palveli kolmeen otteeseen Neuvostoliitossa, mm. (ministeri) neuvoksena Moskovassa 1968-1971 ja pääkonsulina Leningradissa 1973-1980. Sen jälkeen hän toimi suurlähettiläänä Prahassa 1980-85 ja Bonnissa 1985-90".

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 4 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 37 vrk 4 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.