Kuvaus

Antti Tuuri: Perhokalastuksen alkeet. Kalastuskertomuksia

  • Otava, 2. painos; 1991: kovakantinen kirja kansipaperilla; 143 sivua: Kuvittanaut Juha Markula
  • Hyväkuntoinen käytetty kirja: Ihan pientä kulumaa kansipaperin reunoissa, muuten täysin ok ja siisti
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut pakettina 6 euroa =  9 euroa (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. erä - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Hienoja kalastuskertomuksia pohjoisen erämaista, kuvauksia vesistä missä kala vielä liikkuu, missä sitä vielä voi pyytää. Perimmäiseksi teemaksi nousee perhokalastus ja sen luonteen ymmärtäminen: miten kalastaja sitkeästi ja ilman toisten apua opettelee itse heittämään perholiinaa vavalla ja miten oppiminen vähä vähältä tuo mukanaan hyvän mielen. Se tulee myös tämän kirjan lukijalle.

Kalastamuse nohella retkillä nousee tärkeäksi kysymys ihmisen ja luonnon suhteesta.

Kirja ilmestyi ensimmäisen kerran 1978. Tässä toisessa laitoksessa Antti Tuurin innostava teksi on saanut tuekseen graafikko Juha Markulan kanuniin kuvituksen.

hakusanat: eräkertomukset erä kalastus luonto erämää Lappi kalastajat perhokalastus eräkertomukset muistelmat Kitka Muotkarunturi Pohjois Norja Norjan Lappi Kuusinkijoki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 9 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 54 vrk 9 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.