Kuvaus

Kuvanmukainen, Ok iskussa oleva nidottu painos vaihto-oppilasvuodesta jenkeissä kiinnostuneille.

Anu Jaantila: SANNA JENKKIVUOSI 

Teos sisältää aiheesta original kirjat:  Jenkkivuosi; Dear Sanna & Love, Sam

JENKKIVUOSI:

Elävästi ja sujuvasti kirjoitetun nuortenromaanin tapahtumapaikkana on pikkukaupunki Michiganissa, päähenkilöinä 17-vuotias suomalaistyttö Sanna ja meksikolaisamerikkalainen poika, herkkä ja musikaalinen Saucer eli Sam. Sannan vaihto-oppilasvuotta seurataan kuukausittain. Kirjassa tulee esiin monia 1970-luvun amerikkalaisen yhteiskunnan ilmiöitä ja kipeitäkin asioita (musiikki, alkoholi ja huumeet, abortti, politiikka, mormonit ym.), mm. Samin veli on kuollut amfetamiinin yliannostukseen ja pojat elävät isänsä kanssa. Vuoden aikana Sanna pääsee matkustamaan myös eri puolille Yhdysvaltoja. - 20-vuotiaan Anu Jaantilan esikoiskirja perustuu päiväkirjamerkintöihin, joita hän teki oman jenkkivuotensa aikana.

- - - -

DEAR SANNA

Sanna on palannut Suomeen. Monien muiden suomalaisnuorten tavoin hänkin on viettänyt vuoden vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa. Sanna on palannut kotiin, opiskelemaan, jatkamaan entistä elämäänsä. Uudet ystävät eivät kuitenkaan unohdu: kirjeiden välityksellä varsinkin Sam eli Saucer, meksikolais-amerikkalaista syntyperää oleva poika vaikuttaa yhä hyvin vahvasti Sannan elämään. Ja jonkin ajan kuluttua Sanna lähtee vielä kerra Atlantin taakse tapaamaan ystäviään Samia.

- - - - 

LOVE, SAM

Elävä kuvaus merkittävän ihmissuhteen synnystä, naiseksi tulemisen vaikeudesta, erilaisten ajattelumallien ja elämäntapojen yhteen sovittamisesta; Sannan ikimuistoisesta opiskeluvuodesta Amerikassa.

Otavan Kirjapaino Oy Keuruu 2006

POSTITETTAESSA PK.-lisä 2,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 20 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 52 vrk 20 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.