Kuvaus

Ãlä puhu pahaa, älä näe pahaa, älä kuule pahaa. Noudattamalla näitä neuvoja on elämäsi helpompaa. Kun käytännön elämässä näet tai kuulet pahaa, ole ikäänkuin et olisi ikinä nähnyt tai kuullut moista. Ãlä ikinä päästä suustasi ikävää pahaa arvostelua toisesta ihmisestä.

Aivan viimevuosien uusi juttu on se, että apinoita onkin neljä: Neljäs neuvoo pitämään oman kontrollin alla myös omat sexi halut.  

Jokainen "kallonkutistaja" ja ihminen, joka haluaa ja osaa antaa neuvoja muille, pitää näitä kiinalaisia kolmea apinaa pöydällään. Korkeus 5,5 cm. Pituus 8,5 cm    Kauniit ja hauskat apinat figuuri , metallia .  Paino 177  g.käytetty.  

Apina idea on alkujaan Kiinasta, maa jossa osataan ajatella viisaasti, eikä maa ole tuppaamassa sotimaan joka paikkaan ja yritä myydä sota-aseita kaikille maille. Kiina tuntee vastuuta ihmiskunnasta. 

HONG KONG oli paikka, jossa näin useassa kulta ja jalokivi liikkeen ikkunassa kultaisena näitä samoja, ne olivat aitoa kultaa!  Kiinalainen vanhempi miesmyyjä kysyi minulta aivan ensiksi, olenko turisti ja mistä maasta. Kun normaalit tervehtimis rituaalit oli käyty läpi, esitteli hän kultaisia apinoita. Ne olivat tietenkin onttoja, mutta aitoa kultaa, ei kullattu !  Mies kertoi, että kun Hong-Kong viimein vapautui Britannia Imperium ikeen alta, alkoi kansa nopeasti vaurastua ja iloisen elämän sorinaan kuului myös oikeus omistaa kultaa. Ehkä tämä oikeus oli olemassa jo aiemmin, mutta rahaa ja vaurautta vaatii aina ostaa ja investoida kultaan. Mieleeni jäi käsitys, että kultaiset apinat sai ostaa jo noin 2000 eurolla. 

DE30DZ707       Apina apinat kolme viisasta neuvonantajaa.  Kernaasti yhdistelen huutoja, monta tavaraa samaan pakettiin ja säästät postimaksuja. Kohde on Hampurissa, Saksa

Neljän apinan mallia näkee usein avioliitto ja suhde asioista neuvoja antavan henkilön toimistossa asiakkaiden silmien alla.   Normaali Kristitty ihminen ei neljännen apinan neuvoja tarvitse.  ( tai ainakaan hänen ei pitäisi tarvita )    Muslimit taas vielä vähemmän, heidän naiset ovat kuuluisia uskollisuudestaan, heidän keskuudessa sexi lipsuja ei tapahdu. Korostan, muslimi naisista nyt puhutaan. 

Kiinalainen myyjä osoitti hauskaa hurttia huumoria, nimittämällä neljän apinan mallia " Clinton malliksi ". Siinähän USA:n eräs ex-presidentti meni vastakkaisen poliittisen puolueen ujuttamaan ansaan ja oli vähällä menettää presidentti asemansa  sex - skandaalin takia. Presidentti vielä valehteli ensiksi jne.. se antoi pahan maun presidentin moraalista ja  hänen suhteesta Jumalaan ja vastuunkantoon. Hyi millainen valehteleva Presidentti. Onneksi meidän presidentti puhuu aina totta ja muistaa hyvin terävästi kaiken...

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,70 €
Sulkeutuu 78 vrk 11 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,70 € Sulkeutuu 78 vrk 11 h 2 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.