Kuvaus

Hyväkuntoinen

APINOIDEN PLANEETTA ( 1968 )
Charlton Heston ja Roddy McDowall nähdään pääosissa tässä legendaarisessa science fiction mestariteoksessa. Astronautti Taylor (Heston) haaksirikkoutuu kaukaiselle, apinoiden hallitsemalle planeetalle, jossa primitiivisiä ihmisiä pidetään koe-eläiminä ja orjina. Taylor huomaa pian olevansa metsästettävien listalla ja hänen henkensä olevan hyväntahtoisen simpanssitutkijan (McDowall) käsissä. Apinoiden planeetta on laatuviihdettä henkeäsalpaavan visuaalisesta alkukohtauksesta aina värisyttävään loppuhuipennukseen.
PALUU APINOIDEN PLANEETALLE ( 1969 )
Astronautti Taylor (Charlton Heston) on mystisesti kadonnut avaruusmatkansa aikana. Pelastusretkikunta lähetetään etsimään häntä. Uusi avaruusalus joutuu tekemään pakkolaskun vieraalle planeetalle, ja ainoastaan yksi miehistön jäsen (James Franciscus) jää henkiin. Eloonjäänyt astronautti joutuu pian kontaktiin planeetan asukkaiden kanssa; gorilloiden ja simpanssien, jotka johtavat planeettaa ja käyttävät ihmisiä koekaniineinaan.
Hänen ainoa mahdollisuutensa on paeta...
PAKO APINOIDEN PLANEETALTA ( 1971 )
Roddy McDowall ja Kim Hunter palaavat alkuperäisen Apinoiden planeetan rooleihinsa tässä tarinan kolmannessa osassa. Kaksi älykästä tulevaisuuden apinaa, Cornelius (McDowall) ja Zira (Hunter) matkustavat nykypäivän maahan. Heistä tulee välittömästi menestys ja heitä kestitään kuin kuuluisuuksia - kunnes korkean tason salaliitto pakottaa heidät pakenemaan henkensä edestä. Tähtinään Ricardo Montalban ja Sal Mineo, tämä elokuva on ihastuttava sekoitus huumoria, yhteiskunnallista kerrontaa ja jännitystä.
APINOIDEN PLANEETAN VALLOITUS ( 1972 )
Värikkäät, futuristiset lavasteet, heltymätön tahti ja toiminnantäyteinen loppuhuipentuma hallitsevat tämän legendaarisen tarinan neljättä osaa, jonka tähtinä loistavat Roddy McDowall ja Ricardo Montalban. Eletään läheisessä tulevaisuudessa. Apinat ovat vaihtaneet kotieläimikseen koirat ja kissat ja palvelijoista on tehty avustajia – kunnes heidän jatkuva huono kohtelunsa saa kehittyneemmän apinan, Ceasarin (McDowall), palaamaan tulevaisuudesta johtamaan mahtavaa kapinaa. Jännittävä tieteisseikkailu, joka tarjoaa sekä vakavan opetuksen että loistavaa viihdettä.
TAISTELU APINOIDEN PLANEETASTA ( 1973 )
RoddyMcDowall ja Claude Akins tähdittävät legandaarisen Apinoiden planeetta -sarjan viidettä ja viimeistä osaa.
Vuonna 2670, apinoiden ja ihmisten idyllistä yhteiskuntaa uhkaa niin sotaisa gorilla (Akins) kuin mutantti-ihmisten heimo. Lopulta räjähdysherkkä suhteiden kiristyminen johtaa kädellisten tuhoa ennustavaan yhteydenottoon. Kun savu hälvenee, verilöylyn jäljet näkyvät kaikkialla, mutta on myös toivoa ihmisen ja apinan yhteisestä tulevaisuudesta.
APINOIDEN PLANEETTA ( 2001 )
Vuonna 2029 avaruusalus OBERONin syvällä avaruudessa tekemät tähtienväliset tutkimustehtävät siirretään simpanssipiloteille. Yhden tällaisen tehtävän aikana simpanssi hävittää yhteyden emoalukseen ja katoaa tutkan näytöstä. Peloton astronautti Leo Davidson käynnistää pelastusoperaation, ja laskeutuu toimintahäiriön seurauksena viidakkomaiselle planeetalle, joka ei juurikaan eroa Maasta. Suureksi yllätyksekseen Leo huomaa englantia puhuvien apinoiden ja primitiivisten ihmisten asuttavan planeettaa. Apinoiden vangitsema Leo onnistuu pakenemaan ja kokoaa pienen joukon kapinahenkisiä ihmisiä ja empaattisia apinoita avukseen taistelussa ylivoimaista apina-armeijaa vastaan - lopussa häämöttää joko vapaus tai täydellinen tuho.
APINOIDEN PLANEETAN SYNTY - Rise ( 2011 )
Ihmiskunnan mullistavin keksintö muuttuu lajimme suurimmaksi uhaksi, kun lääketieteellisen läpimurron kynnyksellä oleva tiedemies aloittaa kehittämänsä lääkkeen testauksen nuorella Caesar-nimisellä simpanssilla. Apinan osoittaessa poikkeuksellista älykkyyttä ja ihmismäisiä tunteita on selvää, että edessä on koko elämänmuotoamme ravisteleva taistelu, jossa päätetään planeettamme hallitseva laji! 
APINOIDEN PLANEETAN VALLANKUMOUS - Dawn ( 2014 )
Caesarin johtama kasvava joukko geneettisesti muunneltuja apinoita kohtaa todellisen uhan, kun tappavasta virustartunnasta selvinneet ihmiset nousevat vastarintaan. Apinat ja ihmiset saavuttavat hauraan rauhan, jonka rikkouduttua osapuolet ajautuvat sotaan koko maapallon herruudesta.
SOTA APINOIDEN PLANEETASTA ( 2017 )
Caesar ja hänen apinansa joutuvat kohtalokkaaseen yhteentörmäykseen armottoman everstin johtaman ihmisarmeijan kanssa. Apinoiden kärsittyä valtavia tappioita Caesar painii pimeimpien vaistojensa kanssa ja aloittaa oman myyttisen matkansa kostaakseen kaltaistensa puolesta. Kun Caesar ja eversti vihdoin kohtaavat kasvokkain, on heillä edessään eeppinen taistelu, joka määrittää molempien lajien kohtalon sekä koko planeetan tulevaisuuden.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 19 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 52 vrk 19 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.